En Sıcak Konular

Ali Koç ağır konuştu

0 0 0000 00:00 tsi
Ali Koç ağır konuştu Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Beşiktaş maçı sonrası, "Şerefsizler, hırsızlar hakkımızı çaldı. Ben başkan olsam bu ligde devam etmem'' dedi. 

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç,  Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak elenmelerinin ardından, federasyona ve hakem Selçuk Dereli'ye büyük tepki gösterdi.

Ali Koç, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, yüzlerinin doğal  olarak asık durumda bulunduğunu belirterek, ''Elendiğimiz için değil bu. Biz Beşiktaş'ı 2 maçta da ezdik. Ben futbola girdiğimden beri yapıcı olmaya, makul olmaya, yeni bir sayfa açmaya çalıştım ama bugün gördüklerimden utandım. Şerefsizler, hırsızlar, bizim emeğimizi ve hakkımızı çaldı. İnanamıyorum olanlara, herşey film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor'' dedi.

Karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli'ye tepki gösteren Koç, Baki'nin 3 kez oyundan atılması gerektiğini, hatta yan hakemin Selçuk Dereli'yi yanına çağırıp uyarmasına karşın birşey olmadığını dile getirerek, ''Bu şartlarda ne yapacağız, onu da bilemiyoruz. Bir orta hakem çıkıyor, bir tiyatro oynuyor. Bu şartlarda devam etmenin bir manası yok. Yeter artık. Bu şekilde ligde bile devam etmenin esprisi yok. Tur atlasak bile bunları söyleyecektim. Taraftarlarımızı galeyana getirip, stadımızın kapanmasını sağlayacak şeyler organize edildi. Ulusoy ve ekibi bu tiyatroyu bitirmeli. Şimdi 'Kaybettiler ve gündem değiştirmeye çalışıyorlar' diyebilirler. Yeter artık, burada bir hırsızlık ve gasp yapıldı. Ben Fenerbahçe Kulübü Başkanı olsam bu ligde bile devam etmem'' şeklinde konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu da konuşmasında, ''Bu sezon 100. yıldaki operasyonlarından daha iyi bir operasyon yapıyorlar. Rakibi kutlamak lazım'' diye konuştu.

NTV



Bu haber 239 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,301 µs