En Sıcak Konular

Gümrükten araç ve eşya satışı

31 Ocak 2011 16:17 tsi
Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara ve İstanbul Şube Müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen çeşitli cins ve miktarda araç ve eşyayı satmak üzere ihale açtı.

Ankara Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü Antalya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü, 3 grup muhtelif eşyayı satacak.

İhale, 15 Şubat 2011 tarihinde saat 9.30'da açık artırma usulü ile Antalya Büyükliman'da bulunan Liman Caddesi T.M.O. yanındaki ihale salonunda yapılacak.

İstekliler şartname ve eklerini bedeli karşılığı, Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğümüz ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden satın alabilecekler.

Satışa esas bedeli en az 11 bin 210,51 lira ile en çok 504 bin 14,12 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az bin 121,5 lira ile en çok 50 bin 401,41 lira arasında olan eşyalar plastik yıkama ünitesi, alüminyum baskı çerçeve, güvenlik cihazı, metal dolap, kaşkol, tekne motoru, raf ve tişörtten oluşmakta.

Antakya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü ayrıca satışa esas bedeli en az 249,75 lira ile en çok 41 bin 868,29 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 24,98 lira ile en çok 4 bin 186,83 lira arasında olan binek otomobil, kamyonet, minibüs, tanker, kamyon, araç hurdası cinsi 40 adet aracı satacak.

İhale, açık artırma suretiyle Hatay Antakya'da bulunan Antakya Belediye Parkı içindeki nikah ve oda tiyatrosu salonunda 10 Şubat 2011 tarihinde saat 9.30'da gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihalede şartname ve ekleri bedeli karşılığı, Antakya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü ve Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüklerinden temin edilebilecek.

-İSTANBUL İŞLETME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ-

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü İstanbul İşletme Şube Müdürlüğü toplam 36 grup eşyayı satacak.

Satışa esas bedeli en az 30 lira ile en çok 100 bin 648 lira arasında değişen, yatırılması güvence tutarı en az 5 lira ile en çok 10 bin 65 lira arasında olan kumaş, boya, temizlik malzemesi, elektronik malzeme, oto aksamından oluşan 36 grup eşya açık artırma suretiyle satılacak.

İhale, 8 Şubat 2011 tarihinde saat 9.30'da İstanbul Yeşilköy'de bulunan Dünya Ticaret Merkezi Bulvarı Numara 14'deki ihale salonunda yapılacak. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi İstanbul İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alabilecekler.

Öte yandan Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Trabzon İşletme Şube Müdürlüğü, Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü Ankara Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü, toplam 35 adet aracı satacak.

Satışa esas bedeli en az 2 bin 53 lira ile en çok 66 bir 859 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da 205 lira ile 6 bin 685 lira arasında olan araçların satışı15 Şubat 2011 tarihinde saat 9.30'da Trabzon'da bulunan Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi Ortahisar Mahallesindeki eski vilayet konağı arkasında yapılacak.

Binek oto ve minibüsten oluşan araçların satışına katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek Trabzon İşletme Şube Müdürlüğü ile İşletme Bölge Müdürlüklerinden temin edebilecekler.

AA

 



Bu haber 1,036 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,214 µs