En Sıcak Konular

Semih Şentürk için resmi teklif

13 Ocak 2011 13:46 tsi
İspanyol kulübü faks yoluyla teklifini sarı lacivertlilere iletti. Kadıköy’den olumlu cevap gelirse milli oyuncu La Liga’da boy gösterecek.

Aston Villa, Güiza için nabız yoklarken Deportivo da 6 aydır peşinde olduğu Semih Şentürk için resmi teklifini sundu. Fenerbahçe’nin tavrını beklemeye başladı.

Rakipleri ara transferde kadrolarını güçlendirirken, Fenerbahçe’de henüz yaprak kıpırdamıyor. Ancak sarı lacivertli takımın golcülerinden Daniel Güiza ve Semih Şentürk’e ise teklifler yağıyor. İspanyol oyuncu Güiza’yı, İngiltere Premier Lig kulüplerinden Aston Villa isterken, Semih’e de İspanyol Deportivo transfer teklifinde bulundu.

Bu gelişme sonrası Deportivo Kulübü’nün tam yetkili sportif direktörü Ernesto Bello ile görüştük. Bello, Semih Şentürk’le ilgili düşüncelerinin net olduğunu söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne de resmi teklifi faks yoluyla geçtiklerini ve sarı lacivertli kulüpten cevap beklediklerini ifade eden Bello, Semih Şentürk’le ilgili de şunları söyledi:

Bize şimdi lazım

Semih Şentürk’ü uzun zamandır takip ediyoruz. 6 aydır hocamızın verdiği rapor doğrultusunda peşindeyiz. Önümüzdeki sezonlarda zirve yarışının içinde olacak bir takım yaratma çabasındayız. Hocamız Miguel, Semih’i çok istiyor. Kendisi de birkaç maçını ve CD’lerini izledi, kararını verdi. En kısa sürede bu konuyu netleştirip, Semih’i Deportivo’ya getirmek istiyoruz.

Vazgeçilmez olur

Böyle bir yeteneğin Fenerbahçe’de çok az şans bulması şaşırtıcı. Bu tip oyuncuların sürekli oynaması lazım. Semih, Deportivo’da vazgeçilmeyen bir futbolcu olur. Takip ettiğimiz kadarıyla, kendi takımında da tek santfor oynuyor. Son vuruşları etkili olan oyuncuların çift santrfor oynaması gerekir. Biz Semih’i alırsak, çift santrfor oynayacağız.

Listemizin başında

Hocamız ona ‘radar’ ismini taktı. Çünkü oyunu sahanın içinde en iyi okuyan bir santrfor tipi var kendisinde. Listemizin başında Semih Şentürk var. Normal şartlarda Semih’i sezon sonunda bedelsiz alabiliriz. Ancak bize şu an lazım.

3.5 yıllık imza attıracağız

DEPORTİVO Sportif Direktörü Ernesto Bello, F.Bahçe ile anlaşma olması halinde Semih’e 3.5 yıllık imza attıracaklarını söyledi. Dello, hocaları Miguel ile birlikte Semih’in 5 maçını canlı izlediklerini de belirterek, “Hocamız, Almanya-Türkiye maçında kendisine bayıldı. Ligde de F.Bahçe’nin Eskişehir karşılaşmasında yine hocamız takipteydi ve bu maçta Semih iki gol attı. O gün kararını verdi. Ardından Bursa ve Bucaspor mücadelelerini ben izledim. Türkiye-Belçika karşılaşması sonrası “tamam” dedik” ifadelerini kullandı.

Yılda 1 milyon 250 bin Euro kazanacak

BELLO tekliflerini Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 0216 5.. 19 60 numaralı faksına gönderdiklerini söyledi ve “3 gündür cevap gelmeyince yanlış numaraya mı faksı gönderdik diye düşündük. Ancak, numarayı teyit ettirince rahatladık. Henüz bize dönüş olmadı. Semih’in transferine onay çıkarsa kendisine yıllık net 1 milyon 250 bin Euro vereceğiz” dedi. Şu an Fenerbahçe’den yılda 1 milyon 400 bin Euro kazanan nöbetçi golcünün ise bu teklife nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Semih önümüzdeki sezon için şu an Deportivo’ya imza atabilir.



Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,050 µs