En Sıcak Konular

Kazım Fenerlileri çok kızdıracak

12 Ocak 2011 10:34 tsi
Şekerspor maçından sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray'ın yeni transferi Kazım eski takımını kızdıracak açıklamalar yaptı.

Sevincini formasındaki armayı öperek gösterdi. Kazım maç sonrası, “Dürüstçe söylemem gerekirse ailemin hepsi Galatasaray taraftarı. Ben hiçbir zaman Fenerbahçe’de oynarken formayı ve armayı öpmedim. Bu yüzden eleştiriliyordum. Galatasaray formasını ailem için öptüm” dedi.Galatasaray'ın yeni transferi Kazım Kazım, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde hiç takım armasını öpmediğini söyledi.

Beypazarı Şekerspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kazım, attığı gol sonrası Galatasaray armasını öptüğünün belirtilmesi üzerine, “Benim ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte Fenerbahçe'de oynarken gol attığımda, hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm” dedi.

Transferiyle ilgili olarak yapılan eleştirilere değinen Kazım, “Futbol içinde eleştiriler olabilir. Taraftarın transferime tepkisi futbolculuğumla ilgili değil, Fenerbahçe'den gelmemden dolayıydı. Bunu anlayabiliyorum. Ben de bir futbolcu olduğum kadar taraftarım da... Bu durum abartılacak bir şey değil. Arsenal taraftarıyım ve Sol Campel geldiğinde ben de benzer duygular yaşamıştım. Benim ailem Galatasaraylı ve UEFA Kupası finalinde kimi tutacağımda kararsız kalmıştım” şeklinde konuştu.

 “PERFORMANSIMIN DEVAMI İÇİN DUA EDİYORUM”

Galatasaray'daı çıktığı iki maçta da gol attığını ve bunun devam etmesini umduğunu söyleyen Kazım, “Sağlıklı olmam ve performansımın devam etmesi için her gün Allah'a dua ediyorum” ifadelerini kullandı. Ali Sami Yen Stadı'na veda edilen bugünün önemine değinen milli futbolcu, “Galatasaray camiası için tarihi bir günde, böyle bir maçta bana güvenen insanları mahcup etmediğim için çok mutluyum. Güzel oyunum ve attığım golün anlamı bu yönden çok büyük” şeklinde konuştu. Diğer yandan, sarı-kırmızılı futbolcu Servet ise kötü günler geçiren Galatasaray'ı yine bu futbolcuların düzelteceğini belirterek, taraftar desteğinin önemini vurguladı.



Bu haber 475 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,575 µs