En Sıcak Konular

HAS Parti Türkiyeciliği savunacak

9 Ocak 2011 14:37 tsi
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, yerli, milli ve Türkiyeci politika ile haziranda gerçekleştirilecek genel seçimlere gireceğini açıkladı.

HAS Parti Erzurum il teşkilatlanmasını tamamladı. HAS Parti İl Başkanı Teoman Kümbet, il yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kümbet, Saadet Partisi'nden ayrılmalarının Milli Görüş geleneğinden koptukları anlamına gelmediğini söyledi. HAS Parti olarak anti emperyalist, milli, Türkiyeci ve yerli olduklarını savunan Kümbet, "Siyaseti yeniden formatlıyoruz. Milli Görüş geçmişimizi inkar etmiyor aksine iftihar ediyoruz. Ancak Milli Görüş'ten ayrılma noktamız siyasete yeni bir üslup getireceğiz. Kavga etmeyen, tokalaşan, çare gösteren yerli, milli ve Türkiyeci, anti emperyalist bir parti olarak halkımızın karşısına çıktık." dedi.

ESKİ SOSYALİSTTEN HAS İLGİSİ

Eski Devrimci Doğu Kültür Ocakları (DDKO) kurucusu, Kürt siyasetçisi Ali Beyköylü, HAS Parti'ye geçiş yapacağı yönünde işaretler verdi. HAS Parti il teşkilatını ziyaret edip İl Başkanı Teoman Kümbet'le tanışıp, parti tüzüğü hakkında bilgi alan Ali Beyköylü, "HAS Parti'ye henüz üye olmadım. Ancak partinin tüzüğünü, programını inceliyorum. Ben sosyalist gelenekten gelen birisiyim. Ankara'daki arkadaşlarımla istişare ettim, bizim taleplerimize uygun bir parti içerikleri var mı onu görmek ve tanımak için geldim. HAS Parti'yi şu anda tanıma aşamasındayım ama üye olabilirim." dedi.

Bu arada Başbakan Erdoğan'ın önceki günkü Erzurum ziyaretinde Kürtçe anadilde eğitim talebinde bulunmak için Ulucami önünde pankart açmak isterken Ali Beyköylü savcılık kararıyla gözaltına alınmıştı.

BASINA KIRMIZI GÜL

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle HAS Parti İl Başkanı Teoman Kümbet, toplantıya katılan basın mensuplarına kırmızı gül dağıttı.

Kümbet, basın mensuplarının toplumun gözü kulağı olduğunu ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını anlattı. Basın mensuplarının özellikle yerel medyada çalışanların ekonomik sıkıntı içerisinde yaşadıklarını dile getiren Kümbet, "Basın toplumun müşterek hür sesi. Basın mensuplarının bayramını tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Basın mensuplarının ekonomik haklarının iyileştirilmesi için iktidarımızda gerekli yasal düzenlemeleri gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

cihan



Bu haber 666 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,003 µs