En Sıcak Konular

Tribünlerde iki ayaklı HAYVAN rezaleti!

4 Ocak 2011 12:05 tsi
Geçtiğimiz Aralık ayında Manisa’nın Akhisar ilçesinde oynanan Akhisar Belediye-Tavşanlı Linyitspor Bank Asya 1’nci Lig maçında ev sahibi ekibin taraftarlarının yaptığı bir gösteri, hem hayvanseverlerin büyük tepkisini çekti, hem de mahkemelik

Tavşanlı Linyit’in deplasmanda 1-0 kazandığı 19 Aralık’taki karşılaşmada Akhisar tribünlerinden sahaya atılan tavşanın ölmesi hayvanseverleri ayağa kaldırdı..

Manisa Valiliği’ne başvuran hayvansever dernekleri yöneticileri, tavşanı işkence yaparak öldüren Akhisarlı taraftarların bir an önce yakalanmasını ve cezalandırılmasını istedi..



Görüntülerin ortaya çıkmasıyla ‘’Hangisi hayvan?’’ dedirten olayda tavşanı kulaklarından ters çevirerek sahaya fırlatan ve zavallı hayvanın beyinüstü yere çakılarak ölmesine neden olan kişilerin yakalanması için valiliğe yazılan o dilekçede her iki kulübe ceza verilmesi de istendi..

İşte o dilekçe;

Manisa Valiliğine,

Manisa’da yapılan Akhisar Belediye Spor- TKI· Tavşanlı Linyit Spor maçında, bir grup yaşam hakkina saygısız ilkel kisilerin, tribünlerde “bir tavşanı kulaklarından tutup sallayıp sonra da sahaya fırlatarak öldürmelerine” ilişkin resimler ekte sunulmuştur. Ayrıca olay TRT kameraları ve Polis kayıtlarinda da mevcuttur.

Ekteki yazı ve resimlerin ihbar kabul edilerek:

Bu insanlık dısı olayı bir· eğlence vesilesi olarak kullanan kisilerin TRT Kameraları ve Polis kayıtlarına bakılarak tespit edilmesi, haklarında soruşturma açılması ve cezalandırilmasını talep ediyoruz.

Ayrica bu kişilere maclara girmeme cezasının da verilmesi için Futbol Federasyonu Baskanlıgına sorusturmaların dosyalarının yollanarak,· bu CİNAYET icin suskun kalan  Akhisar Belediye Spor ve TKI Tavşanlı Spor hakkında da Federasyonca da sorusturma açılması ve bu çirkin insanlık dısı olaya sessiz kalarak SPORUN RUHUNA da layık olmadıklarını gösteren bu iki takıma da yonetmelik gereği ceza verilmesini talep ediyoruz.

Bu gun çaresiz bir hayvana bu vahşeti uygulayan kişilerin, yarın aynı şekilde bir cocuk veya yaslı insana da zarar vermelerinin göz onünde bulundurularak, kimlikleri belirlendikten sonra· Piskiyatri Kliniiinde “Kisilik bozukluğu testinden” geçirilip, tedavi edilmelerinin sağlanmasını talep ediyoruz.

Nesrin Çıtırık

HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Baskan Yardımcısı



Bu haber 837 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,471 µs