En Sıcak Konular

BBP: İdam cezasını geri getireceğiz

0 0 0000 00:00 tsi
BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, Fuhuşu yasaklayıp, türbanı serbest bıracaklarını, idam cezasını geri getireceklerini belirtti. Destici, Tükiye'deki yabancı misyonerleri de ‘kapı dışarı’ edeceklerini söyledi.

Partisinin Eskişehir Yimpaş Otel’de düzenlediği toplantıya katılan BBP Genel Başkan yardımcısı Mustafa Destici hükümeti eleştirirken, ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin her geçen gün kötüye gittiğini savunan Destici, Avrupa Birliği için fuhuşa göz yumulduğunu öne sürdü. BBP iktidarında fuhuşu yasaklayacaklarını, idam cezasını geri getireceklerini söyleyen Destici şöyle konuştu:

“Türkiye’nin içinde bulunduğu durum çok kötü. ‘Cumhurbaşkanını halk seçsin’ diye yıllardır bağırıyoruz. Niçin halktan korkuyorlar? Muhalefette söylediklerini, iktidara gelince unuttular. 10 yıl önce dinin elden gittiğini söylüyorlardı. Eskiden Akdamar Adası’nda klise açılıp, İstanbul’da kuran kursları kapatılmıyordu. 15 yıldır İstanbul’u yönetiyorlar. Kuran kurslarının kaçak olduğunu yeni mi farkettiler. Hükümet samimi ve çözümden yana bir tavır izlemiyor. Büyük şehirlerde yaşamak imkansız hale geldi. Kapkaç, uyuşturucu, fuhuş aldı başını gitti. Milletin ahlakını da bozdular. Avrupa Birliği için fuhuşa izin verdiler. Biz iktidara gelince fuhuşu yasaklayıp, türbanı serbest bırakacağız. Olayların son bulması için de idamı geri getireceğiz. Artık cezaevinde cani besleme devri bitecek.”

“YABANCI MİSYONERLERİ KOVACAĞIZ”

Son günlerde misyonerlik tartışmalarının yine gündeme geldiğini anlatan Destici, “Biz Türk-İslam kültürünün içinde, islamın bize verdiği emirler çerçevesinde hareket ederiz. Herkes kendi dinini seçmekte özgürdür. Ancak, aklı ermemiş çocuklarımızı dinimizden koparacak hareketlerin de karşısındayız. Biz Türkiye’deki yabancı misyonerleri kapı dışarı edeceğiz. Yerli misyonerlere ise yol göstereceğiz. Ülke bir taraftan bölünmek isteniyor. Kürtler bizim kardeşimiz, PKK ise düşamınızdır.”


 
hürriyet



Bu haber 353 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,998 µs