En Sıcak Konular

Kocaelispor kayyuma devredildi!

28 Aralık 2010 15:10 tsi
Spor Toto TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kocaelispor, kayyuma devredildi.

Kocaelispor yönetimine, mahkeme kararıyla 3 kişilik kayyum heyeti atandı.

Kocaelispor yönetimine atanan kayyum heyetinde bulunan Rafet Kırgız, kulübün tesislerinde yaptığı basın açıklamasında, 27-28 Kasımda yapılan genel kurulda Kocaelispor başkanlığına talip çıkmadığını hatırlattı.

Bunun üzerine Kocaeli Valiliği'nin çalışmalar başlattığını, bu çalışmalar sonucunda Kocaeli 3. Sulh Hukuk Mahkemesinin kararı neticesinde yönetime üç kişilik Kayyum Heyeti'nin atandığını ifade eden Kırgız, heyette Kemal Yazıcı, Orhan Sarısüleyman ve kendisinin yer aldığını söyledi.

Yaklaşık bir ayda Kocaelispor'u genel kurula hazırlayacaklarını dile getiren Kırgız, şöyle devam etti:

''Kayyum heyeti olarak bu süreci en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız. Her inişin bir çıkışı vardır. İnanıyorum ki Kocaelispor bu zor süreçten geçektir. Kulübü genel kurula en iyi şekilde hazırlamaya çalışacağız. Altını çizerek söylüyorum, bu takım bundan sonra sahipsiz olmayacak. Bugünden itibaren yönetim kurulu listesi çalışması başlamıştır. Üst düzeyde bir yönetim kurulu oluşturulacaktır. Bunu herkesin bilmesini istiyorum.''

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise Kocaelispor'un kente güzel günler yaşattığını, çocukluğundan beri Kocaelispor'un başarılarıyla sevinip, başarısızlıklarıyla üzüldüklerini dile getirdi.

Kocaelispor'un çok zor bir dönem geçirdiğini ifade eden Doğan, İzmit Belediyesi olarak her zaman takıma duyarlı davranmaya çalıştıklarını kaydetti.

''Kocaelispor oyuncuları bütün eksikliklere rağmen fedakarlık yapıyor'' diyen Doğan, şöyle konuştu:

''Takımın fedakarlık yaptığı bu zor günlerde herkesin duyarlı olması gerekir. Sayın Valimiz de takıma çok destek çıktı. Bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de İzmit Belediyesi olarak Kocaelispor'a destek vermek amacıyla 'Çam sakızı çoban armağanı' misali bir yardım yaptık. Sembolik olsa da kamp öncesi arkadaşlarımıza sahip çıkmak istedik.''

Dibe vurmaların en tepeye çıkmak için bir fırsat olduğunu, Kocaelispor'un da bu zor günlerden sonra en tepelere çıkabileceğine dikkati çeken Doğan, ''Bütün ilçeler Kocaelispor'a destek çıkmalı. Sadece belediyeler değil bu şehirde yaşayan her kesimin bu takıma sahip çıkması gerekir. Şehir olarak beraber hareket etmeliyiz ki takımımızı kurtaralım. Şehirlerin marka ve sembolleri var. Kocaelispor'da Kocaeli'nin markası ve sembolüdür. Şehrimizin markası ve sembolü olan bu takımı kurtaralım'' diye konuştu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, konuşmasının ardından futbolcu ve teknik heyete dağıtılmak üzere 39 bin TL'yi Kocaelispor Kaptanı Serdar Topraktepe'ye teslim etti.

Öte yandan, 40 kişilik Kocaelispor kafilesinin bugün Antalya'ya hareket edeceği ve Lyki World Otel'de konaklayacağı, kamp masraflarını ise Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın üstleneceği öğrenildi.



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,197 µs