En Sıcak Konular

İşte Fenerbahçe'nin Guiza kararı!

28 Aralık 2010 11:56 tsi
Fenerbahçe Yönetimi, ligin ikinci yarısında da oynamaması kesinleşen Güiza'nın sözleşmesini askıya alacak

Fenerbahçe Yönetimi, ligin ikinci yarısında da oynamaması kesinleşen İspanyol oyuncunun sözleşmesini sezon sonuna kadar askıya alacak, yabancı transferi için kontenjan sağlayacak.

Fenerbahçe Yönetimi, devre arasında transfer yapabilmek için sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında da forma giyemeyeceği açıklanan İspanyol golcü Daniel Güiza'nın sözleşmesini altı aylığına askıya alacak.

İspanya'da topuğundan ameliyat geçiren ancak sağlığına bir türlü kavuşamayan Güiza'dan gelen son olumsuz haberler üzerine bu oyuncunun sözleşmesini dondurma kararı alan sarı-lacivertli yönetim böylece yeni yabancı transferi için de kontenjan açmış olacak.

Şu an kadrosunda 10 yabancı oyuncu bulunan ve bunların hiçbirini elinden çıkaramayan sarı-lacivertli kulübün, İspanyol oyuncuya parasını yine ödeyeceği ifade edildi. Güiza'nın da bu formüle sıcak baktığı, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği rapor doğrultusunda İspanyol oyuncunun yerine yeni bir ismin devre arası takıma katılacağı bildirildi.

Fenerbahçe'den yılda 3.5 milyon euro alan Daniel Güiza'nın sezon sonunda kesinlikle satılacağı, yönetimin bu oyuncunun artık hiçbir yarar sağlamayacağı konusunda görüş birliğine vardığı da kaydedildi.

Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Başkan Aziz Yıldırım'a vereceği rapor doğrultusunda önümüzdeki hafta transfer çalışmalarının hız kazanacağı, daha önce takibe alınan birkaç isim ile bağlantıya geçileceği bildirildi. Yeni transferlerin hazırlık çalışmalarına katılması konusunda Kocaman'ın ısrarcı olacağı da öğrenildi.

 



Bu haber 455 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,293 µs