En Sıcak Konular

Şükrü Saraçoğlu'nda büyük değişim

28 Aralık 2010 11:07 tsi
Fenerbahçe yönetimi, yeni yılda Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelecek taraftarlarına büyük rahatlık sağlayacak önemli değişiklikler yapacak

Galatasaray kavuşacağı Aslantepe için gün sayarken ezeli rakibi Fenerbahçe de, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda taraftarlarına yeni hizmetler sunmaya hazırlanıyor. Her geçen gün daha da modernleşmesi için çalışmaların sürdüğü Saracoğlu için yönetim, 2011'de dört önemli hamleye hazırlanıyor. İşte bu yıl yapılması planlanan başlıca yenilikler.

Localar üst katlarda bulunduğu için orta yaşın üzerindeki taraftarlar, her maç yüksek merdivenlerde zorlanıyor. Migros kale arkasıyla Kapalı Tribünün birleştiği yerde yapımına başlanan yürüyen merdiven bir aya kadar hizmete girecek. Taraftarlar böylece Migros'un üzerinde yer alan terasa kolaylıkla çıkacak. Merdivenler 8 bin kişiyi 1.5 saatte taşıyabilecek. Maraton tribününe de gelecek sezon benzer yürüyen merdivenler yapılması planlanıyor.

Stadın bazı bölümlerindeki koltuklar 8 yıldır kullanılıyor. Özellikle Maraton Tribünü'nden başlayıp eskiyen koltuklar plastik-deri karışımı konforlu koltuklarla değiştirilecek.

REKLAM PANOLARI YENİLENECEK

Stadın etrafındaki reklam panolarının çokluğu ve düzensizliği görüntü kirliliğine neden oluyor. Stat yönetimi, iki dev ekran reklam bandı için sipariş verdi. Bu elektronik bantların iki ay içerisinde kulübe teslim edileceği ve önümüzdeki sezondan itibaren kullanımına başlanacakları belirtildi. Böylece Saracoğlu Stadı'nın dıştan görünümü de ayrı bir güzellik kazanacak.

Önümüzdeki sezondan itibaren Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın mensuplarına çeşitli kolaylıklar sağlanacak ve zaman zaman tribünlerle yaşanan sıkıntılar için de gereken önlemlerin alınacağı bir düzen sağlanacak.

Sabah

 

 



Bu haber 427 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,789 µs