En Sıcak Konular

Futbolda şiddete gözaltı!

27 Aralık 2010 14:41 tsi
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında çıkan olaylarla ilgili iki kişi gözaltına alındı

U17 Akademi Ligi Marmara Grubu'nun 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çıkan olaylarla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

 

FENERBAHÇE OLAYLARI KINADI
 
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray U17 takımı ile oynadıkları karşılaşmada çıkan olayları kınadı. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"U-17 Akademi Ligi'nde Kulübümüz U-17 takımı ile Galatasaray Kulübü Takımı'nın Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki karşılaşmasında son derece üzücü olaylar yaşanmıştır.

Karşılaşmanın 1-1 sona eren ilk yarısı sonunda bazı kendini bilmez ve taraftar demeye dilimizin varmadığı kişiler sahaya inerek sporcularımıza saldırmışlardır. Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına futbolcularımızdan birinin burnunun kırılmış olduğu diğerlerinin de çeşitli yerlerinden yaralanmış ve darp edilmiş oldukları görülmüştür. Sporcularımızın tedavileri hastanede devam etmektedir. Tüm sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu arada Kulübümüz avukatları ve yetkilileri ile derhal olaya müdahale etmiştir. Çocuklarımızın spor yaptığı bir alanda dahi çirkin yüzlerini gösteren bu kişileri şiddetle kınıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak söz konusu olaya karışan tüm şahısların yakalanması ve cezalandırılması adına gerekli girişimleri yapıyoruz ve yapacağız. Kulübümüz bu çirkin olaya karışanların cezalandırılması adına gerek hukuki gerekse Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde her türlü girişimde bulunacaktır.

Bu spor canavarlarının cezasız kalmaması adına konunun sürekli takipçisi olacağız. Kamuoyunun da bu kişilerin saklanmaması ve hak ettikleri cezaya çarptırılmaları adına konuya hassasiyet göstereceğine eminiz. Galatasaray Kulübü yönetimi de olay anından itibaren söz konusu şahısların yakalanması adına gerek kulübümüz gerekse emniyet güçleri ile sürekli temas halindedir ve çalışmalar yürütmektedir."

GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe U17 takımıyla oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle sarı lacivertli kulübe geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan Galatasaray – Fenerbahçe U17 Ligi maçı, ilk yarı sonunda kontrolümüz dışında gerçekleşen saha olayları nedeniyle tatil edilmiştir. Yaşanan bu tatsız olaylardan dolayı Fenerbahçe U17 Takımı'na geçmiş olsun der ve Fenerbahçe Camiası'na üzüntülerimizi bildiririz."

ULTRASLAN.COM'DAN KINAMA MESAJI

ultraslan.com, yaşanan olaylar sonrasında internet sitesinde kınama mesajı yayınladı.
Sitede yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bugün Florya’da ağırladığımız ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin, U17 futbol takımıyla oynanan maçta maalesef istenmeyen çok üzücü olaylar cereyan etmiştir.

ultrAslan olarak, yaşanan olayları ne Galatasaray'lılığa ne de insanlığa yakıştıramıyor ve derin bir üzüntü duyuyoruz. Asla tasvip edemeyeceğimiz bu talihsiz gelişmelere sebep olanları da eshefle kınıyoruz.

ultrAslan olarak “fair play” ruhuna uymayan   hiçbir eyleme destek veya prim vermemizin söz konusu olmadığını tüm kamuoyunun bilmesini isteriz."



Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,726 µs