En Sıcak Konular

Gökçek açtı ağzını yumdu gözünü!

22 Aralık 2010 14:08 tsi
Ankaragücü Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sert açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Bir kulübün önce borcunu ödettirip ondan sonra onun üzerine oturmak istemenin, Türkçedeki tam tabiri 'Şark kurnazlığıdır''' dedi.

Gökçek, yaptığı açıklamada, Ankaragücü'nün eski başkanı Cengiz Topel Yıldırım'ın televizyon programında verdiği randevuyu iptal ettiğini duyurmasını, ''Ben bunların karakterinin bu olduğunu gayet iyi bildiğim halde, televizyondan herkes şahit olduğu için bu kez kaçmayacaklarını düşünmüştüm, ama gelişen olaylar beni yine haklı çıkardı'' diye değerlendirdi.

Yapılan ''Şark kurnazlığı''nı başta Gecekondu grubu olmak üzere tüm Ankaragücü taraftarının ve kamuoyunun iyi göreceğine olan inancını dile getiren Gökçek, bugün yapılacak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gençlerbirliği maçında birlik ve bütünlük içinde takımın desteklenmesini beklediğini söyledi.

Cengiz Topel Yıldırım ile televizyon programında kararlaştırılan randevu için yurt dışından erken döndüğünü belirten Gökçek, ''Programda biraraya gelmek isteğini kendisi ifade etti. Ben de bu talebi olumlu karşıladım ve derhal kabul ettim. Ancak dün gece Sayın Yıldırım'ın görüşmeye gelmeyeceğini açıkladığını öğrendim'' yorumunda bulundu.

''DÜN BENİMLE GÖRÜŞMEK İÇİN CAN ATIYORLARDI''

Eski Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın gerçekleşemeyen görüşme öncesi, ''Sayın Gökçek, bu tartışmayı ve görüşme arzusunu hangi sıfatla dile getiriyor'' sorusuna ise Gökçek, ''1,5 yıl önce Belediye Evi'nde yaptığımız üçlü görüşmeyi hangi sıfatla yaptıysam şimdi de görüşmelerimi aynı sıfatla yapıyorum. Dün benimle görüşmek için can atıyordu da bugün niye kaçıyor'' yanıtını verdi.

''İKİSİ DE ANKARAGÜCÜLÜ DEĞİL''

Televizyondaki tartışmadan sonra yüzlerce kişinin baskısıyla karşı karşıya kaldığını da anlatan Gökçek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Sayın Cemal Aydın ve Cengiz Topel Yıldırım ile ilgili bana yapılan yorumları kendilerinin duymalarını da çok arzu ederdim. Bir kulübün önce borcunu ödettirip, ondan sonra onun üzerine oturmak istemenin, Türkçedeki tam tabiri şark kurnazlığıdır. Şu anda inanılmaz bir üzüntü ve kızgınlık içerisindeyim. Açıkça görülüyor ki bunların her ikisi de Ankaragücülü değil. İçlerinde zerre kadar Ankaragücü sevgisi yok. Sadece ve sadece kendi çıkarlarını düşünüyorlar. Her ikisinin de Ankaragücü'ne bir kuruş katkıları olmamıştır. Sadece ve sadece Ankaragücü'nün adını ve imkanlarını kullanmışlardır. Bir tarafta kulübe milyonlarca Lira fedakarlıklarda bulunan yeni yöneticiler, öte yanda kulüpten alacakları için kulübe haciz koyan eski iki başkan. Gel diyoruz gelmiyorlar, git diyoruz gitmiyorlar. Bunları kamuoyu çok iyi değerlendirecektir.''

Yaşanan son gelişmelerin, Ankaragücü'ne kimin zarar vermek istediğinin başta Gecekondu grubu olmak üzere tüm taraftarlar tarafından açık ve net şekilde görüleceğine inandığını dile getiren Gökçek, ''Bugün yapılacak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gençlerbirliği maçında tüm taraftarların birlik ve bütünlük içinde takımını desteklemesini bekliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,930 µs