En Sıcak Konular

UltrAslan'dan Arda açıklaması!

21 Aralık 2010 14:26 tsi
Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan hakkında sarı-kırmızılı takımın taraftar grubu UltrAslan açıklamada bulundu.

Galatasaray Kaptanı Arda Turan'ın bir açılışta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile karşılaşması ve aralarında geçen diyalog gündemdeki sıcaklığını korurken, bu konuda UltrAslan taraftar grubu adına genel koordinatör Oğuz Altay yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada; "Arda Turan, bazı davranışlarından rahatsız olmamıza rağmen, göz bebeği sporcumuz ve takımımızın kaptanıdır, kendisini protesto etmek gibi bir düşüncemiz yoktur, ayrıca Arda Turan'ın kaptanlığı ve Galatasaray ile olan geleceği Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetimi Kurulu tasarrufundadır" denildi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

"Dün Kanaltürk televizyonunda yayınlanan bir programda, Kaptanımız Arda Turan bir açılışta karşılaştığı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı arasında geçen diyalogda "ulan" sözüne maruz kalmıştır. Sözde babacan bir tavırla söylenen bu sözü maalesef spor ahlakı çerçevesinde göremiyoruz.

Bu haber üzerine haber müdürü Serhat Ulueren'e telefonla ulaşan Levent Uzun isimli şahıs ultrAslan adına aradığını ve Arda'nın protesto edileceği yönünde bilgi vermiştir.

Söz konusu şahısın ultrAslan yönetiminde olmadığı gibi yakın çevremizde de tanımadığımızı ve bu şahsın söyleminin 'UltrAslan'ı bağlamadığını belirtiriz.

Daha önce bir röportajımda belirttiğim Arda'yı magazin sayfalarında değil spor sayfalarındaki başarıları ile görmek istediğimiz yönündeki açıklamam, Arda gibi yetenekli bir sporcunun hem kendisine hem Galatasarayımıza daha fazla yarar sağlaması yönünde bir temenniden ibarettir.

Arda Turan, bazı davranışlarından rahatsız olmamıza rağmen, göz bebeği sporcumuz ve takımımızın kaptanıdır, kendisini protesto etmek gibi bir düşüncemiz yoktur, ayrıca Arda Turan'ın kaptanlığı ve Galatasaray ile olan geleceği Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetimi Kurulu tasarrufundadır.

Son günlerde ultrAslan adına yapılan mesnetsiz açıklamalarda olduğu gibi bu açıklamaya itibar edilmemesini ve ultrAslan tarafından yapılacak açıklamaların sadece ve sadece benim imzam ile sadece resmi sitemiz www.ultrAslan.com'dan duyurulacağını bir kez daha deklare ederiz...



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,095 µs