En Sıcak Konular

Beşiktaş İspanya'yı ayağa kaldırdı

21 Aralık 2010 14:11 tsi
Beşiktaş'ın, resmi imzayı attırmayı hedeflediği Simao Sabrosa için İspanyol taraftarlar ayaklandı.

Beşiktaş'ın ara transfer dönemi öncesinde anlaştığı ve aralık ayı sonuna kadar resmi imzayı attırmayı hedeflediği Simao Sabrosa için İspanyol taraftarlar ayaklandı.

Atletico Madrid taraftarları, 28 yaşındaki Portekizli yıldızı hiç düşünmeden gözden çıkartan kulüp başkanı Cerezo'ya ateş püskürüyorlar. Atletico'nun taraftar sitesinden yapılan yorumlarda en çok göze çarpan ifade ise "Onu satan eşektir" oldu.
YERİNİ KİM DOLDURACAK?

Taraftarlar, Atletico Madrid kulübünün eski başkanı Gil'e seslenerek, "Babamız Gil olsaydı Simao'yu kesinlikle bırakmazdı!", "Gil buraya dön ve Simao Sabrosa'yı satanlardan intikam al" yorumunu yaptılar. Bu arada Simao'nun yerine ancak 15-20 milyon euro ödeyerek, Portekizli oyuncunun kalitesinde bir oyuncu alınabileceğinin altını çizen taraftarların, "Anneceğim, Simao'yu satan bir başkanı olan takımı tutuyorum. Babam neden beni Atletico'lu yaptı, sen ona niçin kızmadın!" ifadesi de dikkat çekti.

Simao'nun Beşiktaş'a transferi, Atletico Madrid'li oyuncular arasında da rahatsızlık yarattı. Parea, "Bu ayrılma bizi incitiyor. Büyük oyuncular her zaman olması gereken yerde olmalıdır. İyi veya kötü, şartlar ne olursa olsun" derken; Simao'nun vatandaşı Tiago da "Herhangi bir takım için Simao gibi büyük oyuncuya sahip olmak çok önemlidir. O, varlığını hissettirecektir. Simao mükemmel bir arkadaş ama futbolda maalesef bunlar doğal ve ben ona bol şans diliyorum" ifadesini kullandı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Flores, Malaga deplasmanında 2 asist yapıp sahanın en iyisi olan Simao'ya övgüler düzdü. Flores, "Simao'nun gideceğinden veya kalacağından ben de emin değilim. Ama tek bildiğim o burada olduğu sürece son saniyeye kadar ondan yararlanacağım" yorumunu yaptı.

 



Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,645 µs