En Sıcak Konular

Yılmaz Vural ateş püsrdü!

20 Aralık 2010 14:43 tsi
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'dan, Eskişehirsporlu futbolcu ve hakem Abdullah Yılmaz'a veryansın.

 Eskişehirspor'la sahalarında oynadıkları  maçın 40'ıncı dakikasında yaşanan pozisyonu değerlendiren Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Sürekli centilmenlikten bahsediyoruz, ama hiçbir şey değişmiyor. Maç  bitmiş, 2-0 kaybetmişiz. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Bıktım aynı şeyleri söylemekten. Artık ne desek, nasıl dert yansak da boşuna. Şu pozisyonlar yaşandıktan sonra küme düşelim" diye konuştu.

Eskişehirsporlu Batuhan'ın, oyuncusu Merthan'ın ayağına bilerek bastığını belirtan Vural, "Bu kadarı ayıp yani, tek kelimeyle terbiyesizlik. Futbolcumun ayağı neredeyse kırılıyordu. Oyundan çıkarmam için bana yalvardı. Alternatifimiz yoktu, mecbur oyuna devam etti. Normal şartlarda bir saniye daha sahada kalamazdı. Ayağı şu anda mosmor, ama elde imkan yoktu. Ondan sonra 'kardeş takım' deniyor. Kardeşlik bu olamaz" dedi.

Hakem Abdullah Yılmaz'ın, yönettiği her Kasımpaşa maçında yanlış kararlar verdiğini savunan Yılmaz Vural, "Her maçımızı küllüm etti. Tablo ortada. Son örneği dün yaşandı. Oyunu neden durdurmuyorsun? Yan hakem, "Ne yapayım ben söyledim" diyor. Söyleyeceğine hakemsen durdursana oyunu. Geçen sezon Galatasaray maçında da aynı şeyi yaşadık. 82'inci dakikada oyuncumuz sakatlandı. O maçın hakemi de oyunu durdurmadı ve pozisyonun devamında gol yedik" ifadelerini kullandı.

Batuhan'ı sert bir dille eleştiren tecrübeli teknik adam, "Adamlığımız yüzünden böyle şeyler hep bizim başımıza geliyor. Dünkü çocuk bunu yapıyorsa, daha söylenecek laf kalmıyor ki. Daha sonra antrenörü, yöneticisi de bu futbolcuyu kutluyor. Peki nasıl düzelecek futbolumuz? Fair-play, centilmenlik nerede kaldı? TV görüntülerinden de ceza verileceğini sanmıyorum. Yaptığı yanına kar kaldı" şeklinde konuştu.

Ajansspor



Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,787 µs