En Sıcak Konular

Kapatma davasına böyle sevinmişler!

19 Aralık 2010 09:44 tsi
Kapatma davasına böyle sevinmişler! 

AK Parti hakkında kapatma davası açılınca bakın ne yapmışlar...

Firari Ergenekon sanığı Gülseven Yaşer ile hayatını kaybeden ÇYDD Başkanı Türkan Saylan’ınAK Partihakkında kapatma davası açılması için yoğun bir kampanya yürüttükleri ortaya çıktı. Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerine giren telefon konuşmalarında Yaşer ve Saylan’ın bu konuda yaptıkları girişimler gözler önüne serildi.

MÜTHİŞ BİŞEY OLDU YA!

Gülseven Yaşer ile Siminsu Baytok Uçak arasında 14 Mart 2008 günü gerçekleşen bir telefon görüşmesinde, Gülseven Yaşer’in, ziyaretine gidip ‘AK Parti hakkında kapatma davası açması” için görüştükleriYargıtayBaşsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın kapatma davası açmasının sevincini paylaşıyorlar. Uçak’ın “Olaylar olmuş” sözlerine Gülseven Yaşer “Ayy müthiş bir şey ya, kapatma davası açtı. Bir ay kadar önce ziyaretine gitmiştik. Bize siz artık dedi her türlü şeyi yaptınız bundan sonra hukuk dedi şey olacak dedi” diyor.

EŞİ PLANI KURDU: HASTASIN SEN!

Ergenekon kapsamında ÇYDD ve ÇEV hakkında hazırlanan iddianamenin firari sanığı ÇEV eski Başkanı Gülseven Yaşer, telefon dinlemelerine takılan firar planındaki gibi davranmaya ve teşkilatını da buna göre yönlendirmeye devam ediyor. Yeni ÇEV Başkanı Prof. Dr. Ahmet Altınel, Gülseven Yaşer’in hasta olduğu için Türkiye’ye dönemediğini iddia etti.

Gülseven Yaşer, eşi Yaşar Yaşer’le yaptığı ve firarın tüm ayrıntılarını konuştukları telefon konuşması iddianameye girmişti. Yaşer Yaşer, eşi Gülseven Yaşer’e basına nasıl açıklama yapması gerektiğini anlatırken “Senin tedavin bitene kadar orda biraz daha kalacaksın, öyle konuş” uyarısı yapıyordu. Yaşer de 1.5 yıl önce bazı gazetecileri arayarak, tedavi için ABD’de olduğunu, tedavi biter bitmez Türkiye’ye döneceğini söylemişti.

YENİ BAŞKAN DA AYNI YOLDA

ÇEV Başkanı Prof. Dr. Ahmet Altınel yaptığı yazılı açıklamada, “rahatsızlığı dolayısıyla yurt dışında tedavisi süren vakıf kurucu başkanı Gülseven Yaşer’in, doktorlarının izin vermesi durumunda yurda dönerek, hakkındaki iddiaları yanıtlayacağını” savundu. Altınel, ‘’ÇEV’in PKK’lılara burs verdiği’’ iddiasını da yalanladı.

star

 



Bu haber 990 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,660 µs