En Sıcak Konular

Servet için son söz söylendi

17 Aralık 2010 17:17 tsi
Galatasaraylı Milli Futbolcu Servet Çetin’in menajeri Mithat Halis, tecrübeli futbolcuyla ilgili spekülasyonlara son noktayı koydu.

Radyospor’a açıklama yapan Halis, “Başkan, yönetici ve teknik heyetle konuştum. Servet’le ilgili en ufak bir şüpheleri yok. Servet’in de takımıyla ilgili bir sorunu yok. Sözleşmesinin sonuna kadar Galatasaray’da kalacak” dedi.

BAŞKAN, YÖNETİCİ VE TEKNİK HEYET SERVET’TEN ÇOK MEMNUN

Servet’le ilgili aksi bir durumun olması halinde bunu saklamayacaklarını dile getiren FIFA Menajeri Mithat Halis, “Servet'le ilgili iddiaların hiçbiri doğru değil. Galatasaray Kulübü ile ilgili hiçbir sorun yok. Başkan Adnan Polat ve Adnan Sezgin'le konuştum. Ayrıca diğer yönetici ve teknik heyetle kontak kurdum. Servet'le ilgili en ufak bir şüpheleri yok. Servet, sonuna kadar Galatasaray'ın futbolcusu. Kuşku duydukları, kafalarında şüphe yaratan bir oyuncu değil. Önümüzdeki yıllarda da bu futbolcuyla devam edecekler. Servet'in de takımıyla ilgili her hangi bir sorunu yok. Olsa, inanın söyleriz. Bunda ayıp bir şey yok. Gözden çıkarılmış bir oyuncuyu kulüp istemediği zaman, takımda tutmanın gereği de yok. Özetle Servet, sözleşmesinin sonuna kadar Galatasaray'da devam edecek. Hiçbir sorun yok” diye konuştu. 

SERVET, GENELE BAKILDIĞINDA, ÇOK İYİ OYNUYOR

Milli futbolcunun bazı şanssızlıklar yaşadığını belirten Halis, “Servet'in oynamadığı zamanlarda Galatasaray, zor durumlarda kaldı. Sadece Trabzonspor maçında bireysel hata yaptı. Bireysel hata nedeniyle bir oyuncuyu yargılayamazsınız. Bütün olarak baktığınızda çok az hatayla oynuyor. Ayrıca her oyuncu hata yapar. Servet, sadece, bir takım şanssızlıklar yaşadı” dedi.
 
NAYMAN: “SERVET, SERCAN VE VOLKAN’IN TRANSFERİNDE DEĞERLENDİRİLEBİLİR”

Servet’in Sercan ve Volkan’ın transferinde takas olarak Bursaspor’a gideceği iddialarıyla ilgili olarak ise yeşil beyazlı kulübün basın sözcüsü Ferruh Nayman, “Eğer işi şartlarda bir transfer alış verişi olabilecekse Servet’in takasını düşünebiliriz. Milan Stepanov çok sakatlanıyor. Takıma ayak uyduramadı. Servet, alternatifler içerisinde olabilecek bir isim. Ama hocamız tek alternatif olarak Servet’i göstermedi. Takas formülleri içerisinde olabilecek bir isim” diye konuştu. 

SERCAN VE VOLKAN İÇİN HER ŞEY OLABİLİR

Nayman, Sercan ve Volkan’ın transferi için ise her şeyin olabileceğini belirterek, “Devre arasında Sercan ve Volkan’ı gönderme işine çok sıcak bakmıyoruz; ama bizim, bu iki futbolcuyla ilgili güncellediğimiz rakamlar var. Bu rakamlar Galatasaray tarafından verilirse bu transfer olabilir. Bu rakamlarda uzlaşma ihtimalinin çok az olduğunu düşünüyorum; ama bu transferdir, her şey yaşanabilir” dedi.

GÖKHAN ÜNAL’A TALİBİZ

Ferruh Nayman, Fenerbahçe’den Gökhan Ünal’ı ise transfer etmeyi düşündüklerini ifade ederek, “Yapmayı planladığımız transferlerden bir tanesi Gökhan Ünal olabilir. Ertuğrul Sağlam’ın istediği isimlerden bir tanesi. Eğer şartlar uyarsa hocamız Gökhan Ünal’ı düşünüyor” şeklinde konuştu.



Bu haber 647 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,961 µs