En Sıcak Konular

Aykut Kocaman tehlikenin farkında

17 Aralık 2010 16:55 tsi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Sivasspor maç öncesi teknik sorumlu Aykut Kocaman, oyuncuları ile yaptığı toplantıda, puan kaybı yaşamaları halinde şampiyonluk yarışından tamamen uzaklaşacaklarını vurguladı.

İlk yarının son maçı olması nedeniyle yaşanabilecek konsantrasyon eksikliğini önlemek isteyen teknik heyetin maç saatine kadar futbolcularla özel görüşmeler yapacağı öğrenildi. Kocaman, zorlu mücadele öncesinde takım içinde yapacağı revizyonuda kafasında oluşturmaya başladı.

Caner'İn yerine Andre Santos'u ilk 11'e alan Aykut Kocaman, yabancı kontenjanı ve bu hafta iki antremana çıkamaması nedeniyle Niang'ı kenarda oturtması bekleniyor. Forvet hattını Alex-Semih'ten oluşması beklenirken, cezalı Emre'nin yerine ise Selçuk - Gökay ikilisinden bir tanesi ilk 11'de forma şansı bulacağı belirtildi.

Kulübün sembol isimlerinden Lefter Küçükandonyadis, Yunanistan'da hastaneye kaldırıldı. Düşerek ayağını kıran, bu gelişmeden sonra ise kalbinde oluşan ödem nedeniyle gözlem altında tutulan Küçükandonyadis'in Türkiye'ye getirilmesine doktorların izin vermediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, Lefter Küçükandonyadis'i İstanbul'a getirmek için tüm çalışmaları yaptığı ve izin alınması halinde Atina'ya özel uçak göndereceği belirtildi.

Bu arada Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada hayatı boyunca hatırlamak istemeyeceği olayın geçtiğimiz yılın son haftasında oynanan Trabzonspor maçı olduğunu söyledi.

15-1 kazanmaları gereken bir maçın berabere bittiğini ve şampiyonluğu kaybettiklerini belirten Lugano, "o gün yaşananları aklıma bile getirmek istemiyorum" dedi. Fenerbahçe taraftarının kendisine olan sevgisine de değinen Uruguaylı oyuncu ""Bana besledikleri sevgi, yakınlık, gerçekten inanılmaz. Zaten insan bunu hissediyor. Ben bu kadarını hak ettiğimi düşünmüyorum. " dedi.



Bu haber 667 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    14,466 µs