En Sıcak Konular

Beşiktaş'tan sürpriz atak!

17 Aralık 2010 15:27 tsi
Beşiktaş, transfer harekatında hız kesmiyor.

Valencia'dan Manuel Fernandes'i satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlılar, Werder Bremen'in forveti Hugo Almeida ve Atletico Madrid'in kanat oyuncusu Simao Sabrosa için de geri sayıma geçti.
 
Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, Almeida ve kulübü Werder Bremen ile son pürüzleri gidermek için pazarlıkları sürdürüyor ve en geç bir hafta içerisinde bu transferi noktalamayı hedefliyor.
 
Almeida'ya nazaran transfer görüşmelerinin daha ılımlı geçtiği ve prensip anlaşmasına varılan Simao da gelecek hafta resmen açıklanması bekleniyor.
 
Beşiktaş yönetimi, bu transferler karşılığında futbolculara yıllık 2.5 milyon Euro, kulüplerine ise 2 milyon Euro civarında bonservis bedeli ödeyecek.
 
Yabancı transferlerinde bu gelişmeler yaşanırken, gündeme sürpriz bir isim daha geldi. Rapid Wien'in Türk futbolcusu Veli Kavlak'ın da Beşiktaş'ın listesine girdiği öğrenildi.
 
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın önümüzdeki hafta Rapid Wien'in Türk yıldızı Veli Kavlak'ın menajerleri ile bir ön görüşme yapacağı belirtildi.
 
Öte yandan Beşiktaş, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Siyah Beyazlı takımda, Rapid Wien maçını tamamlayamayan Zapotocny'nin sag ayak bileğinde yırtık tespit edildiği ve tedavisinin 4 hafta süreceği açıklandı..
 
Rapid Wien maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu bacak kaslarında ezilme bulunan Hilbert ile, sağ ayak aşil tendonunda darbeye bağlı gerilme olan Fabian Ernst'in ise tedavilerine devam edildiğini belirtildi.

Bu haber 733 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,085 µs