En Sıcak Konular

Tanju Çolak öğrencilere yumurta attı

17 Aralık 2010 13:23 tsi
Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen bir konferansta öğrencilere yumurta attı.

Konferans bitiminde öğrencilere, 'Hani yumurtalarınız nerede?' diye soran Çolak'ın attığı yumurtayı bir öğrenci kırılmadan havada yakalamayı başardı.

TRT Stadyum programından Erdoğan Arıkan, Tanju Çolak ve Kerem Öncel, Anadolu Üniversitesi'nde "Değişen futbolda yönetimin önemi" konulu konferansta öğrencilerle buluştu. Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından organize edilen ve Sinema Anadolu'da düzenlenen konferansta, Türkiye futbolunun değerlendirilmesi yapıldı.

Türkiye'de iyi bir şeylerin yapılmasının zor olduğunu dile getiren eski milli futbolcu Çolak, futbola emeği geçmemiş insanların futbolu yorumlamasından şikâyet etti. Türkiye'de yerli teknik direktörlere değer verilmediğini dile getiren Çolak, "Türkiye'de eğer yerliysen işin çok zor. İki maç kaybettin mi, kapının önündesin? Ama yabancı teknik adamlar gelirken öyle bir sözleşme imzalıyor ki, kulübün tabusunu alacak sanki. Şu an Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum budur. Hala ara transferlerle takımı güçlendirmeye çalışıyorlar. Fakat şu an Trabzonspor'un 12 puan gerisinde." şeklinde konuştu.

Çolak, arasının bozuk olduğunu ve bir televizyon programında barıştığı eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile şu an arasının nasıl olduğu sorulması üzerine, " Rıdvan'la bir programda görüştük. 6 ay sonra ancak aradı. Ama geç bir aramaydı." dedi. Çolak ile birlikte diğer konuklar da Türk futbolu hakkında sorula soruları cevapladılar.

Konferansa, son günlerin moda olayı yumurta atma damgasını vurdu. Konferanstan ayrılmak için ayağa kalkan Çolak'ın öğrencilere, "Hani yumurtalarınız nerede?" diye sordu. Bunun üzerine programı organize eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güven Sevil, cebinden çıkardığı iki yumurtayı Çolak'a verdi. Verilen yumurtaları alan Çolak, önce öğrencileri yumurtaları atmakla korkuttu. Bu sırada öğrenciler heyecan arkalarını dönmeye çalıştı. Daha sonra Çolak, yumurtalardan birini hafifçe öğrencilerin üzerine doğru fırlattı. Atılan yumurtayı kırılmadan havada yakalamayı başaran öğrenci alkış aldı. Çolak, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

cihan



Bu haber 634 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,177 µs