En Sıcak Konular

Sadri Şener'den bomba açıklamalar!

15 Aralık 2010 14:45 tsi
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında önemli açıklamalar yapıyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Lig TV'de canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor... İşte Sadri Şener'in açıklamalarından satır başları...

"42 PUANLA ŞAMPİYON OLUNMAZ"
Fenerbahçe'nin 9, Beşiktaş'ın 12, Galatasaray'ın da 19 puan önündeyiz ama ikinci yarı 3 kez İstanbul'a geleceğiz. O yüzden 42 puanla şampiyon olunmuyor ama şu anda bir gerçek var ki şampiyonluğun en büyük adayıyız. İnşallah Karabükspor'u da mağlup eder ligin ilk yarısını galibiyetla kapatırız.

"RAHAT 60 BİN KİŞİ VARDI"
Sadece gol atmakla büyük olunmuyor. Büyük olmak için taraftarınızın da büyük olması lazım. Haftasonu İBB karşısında görülen tablo bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor. Statta 45 bin değil rahat 60 bin taraftar vardı.

"EN BÜYÜK RAKİP BURSA AMA..."
Şu anda en büyük rakibimiz Bursaspor'dur ama camia olarak bakarsanız da en ciddi rakibimiz Fenerbahçe'dir. Ama sıralamada tabi k Bursa'dır. Bu arada Beşiktaş da geriden gelip zorlayabilir.

"3 SENEYE STAT BİTER"
Yeni stadımızın dolgusu ihale edidldi. Dolgusundan sonra üst kısımı ihale edilicek. Başbakanın imzası olduğu için stadımız 3 sene içersinde biter gibi geliyor bana.
 
"AÇIK OYNAYANI YENERİZ"
İstanbul'daki seyircimizle Trabzonspor'daki seyircimiz daha farklı. Trabzondaki seyirci profili de değişti bakarsanız eskiden taşkınlık yapan taraftar artık yok. Avni Aker'de rakiplerimizin oyun anlayışı da bizi biraz zorluyor. Ama bize açık oynarlarsa da kaybederler.
 
"ŞENOL HOCA'DAN ÇOK MEMNUNUZ"
Şenol Hoca ile daha öçnce anlaşacaktık ama o çok tecrübe kazamış kuralları olan çok deneyimli bir teknik direktör. Onun sözleşmesi devam ettiği için Broos'u getirdik. Şenol Güneş eskiden daha zor bir adamdı. Ondan çok memnunuz, Şenol hocayla önemli bir yere geldik. Hergün futbolcularla konuşuyor onlarla yakından ilgilendiriyor. Futbolcuların psikolojisinden çok iyi anlıyor.

"JAJA CEZA ALACAK"
Teofilo konusunda FIFA'ya müraacatlarımızı yaptık futbol oynaması içinm bize karşı sorumluluklarını yapmak zorunda dönerse de oynayıp oynamayacağına Şenol hoca karar verir, Jaja cocuğum hasta diyerek izin istemiş,  Şenol hoca da Karabük maçından sonra gitmesini istedi o da kalktı gitti. 29'unda geri dönecek nasıl bir ceza olur onu şimdiden bilemiyorum.

"BİR SANTRFOR ALACAĞIZ"
Yedek kulübemiz çok zengin onlara 5 isim dajha ekle, şampiyonluğa oyna. Devre arasında Umut Bulut'u yedekleyecek bir santrfor daha almayı planlıyoruz.

"TOP ÇİZGİYİ GEÇECEK"
Sevecen biriyimdir herkese yakın olmak isterim, hoşgorülü bir insanımdır. Aceleci de bir tarafım vardır. Çabuk kararlar da almışımdır bazen. O yüzden bazı hatalar yaptığım da olmuştur. Ben futboldan başka da bir çok işle ilgileniyorum ama bu çok fazla dışarından görülmez. Topun kaleyi geçip geçmemesi önemli kamuoyu için. Mesela Galatasaray, stadını yaptı, ekonomik olarak iyi gidiyorlar ama top çizgiyi geçmeyince olmuyor.

"FENER VE G.SARAY İLE YARIŞAMAM"
Ben Trabzonspor olarak Fenerbahçe ve Galatasaray’la yarışamam. 15 tane branşta faaliyet gösteriyorlar. Voleybolu kuramıyorum mesela maliyeti çok yüksek oluyor bize.  Mesela uçuş sponsorumuz THY, Trabzon’dan beni almaya gelirken boş geldiği uçağın parasını bile alıyor benden. İstanbul takımlarının böyle sıkıntıları yok.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KALIRSAK..."
Çok iyi bir takımımız var, çok da iyi bir hocamız var, ekonomik olarak da çok iyi durumdayız. Genel olarak baktığımız zaman şampiyon olmamız gerekir. Selçuk ve Ceyhun'la devre arası sözleşme yenileriz. Bu kadromuzu eğer şampiyon olursak Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi bir hale getirtme mecburiyetmiz var.

"HAYAL ETTİKLERRİMİZİ ALAMIYORUZ"
Hayal ettiğimiz oyuncular oluyor, alamıyoruz. Benim şöyle bir sıkıntım oluyor. İstanbul’a oyuncu transfer etmek kolay. Adamı İstanbul’a getirdikten sonra Trabzon’a bir uçak daha lazım. Adam, "ne kadar uçacağız? diyor, “45 dakika daha var” dediğin zaman olmuyor.  Trabzon aslında bu mesleği yaparken iyi bir seçimdir. Paran birikir, kendine bakarsın, emekli olduğun zaman da rahat yaşarsın.

"HAKEMLERDEN MEMNUNUZ"
Hakemlerden şu ana kadar memnunuz. Ama ben özelikle yan hakemlerin iyi olmasını istiyorum cünkü baktığınız zanam maçta en önemli olaylar 18'in içerinde oluyor bunun içinde yan hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor.

 



Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,917 µs