En Sıcak Konular

Manisaspor'da bir ayrılık daha!

14 Aralık 2010 17:51 tsi
Manisaspor'da Ergin Keleş'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Rumen oyuncuyla da yollar ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un Rumen oyuncusu Constantin Nicolae Dica ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği bildirildi.

Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Tarık Almış Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında transfer ettikler Romanya Mili Takımı oyuncusu Dica'nın takıma uyum sağlayamadığını ifade etti.

Bu nedenle Dica'nın motivasyonun kaybettiğini kaydeden Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Dica'dan gerekli olan verimi zaten teknik direktörümüz bulmuş olsa değerlendirirdi. Bir tek Sivasspor ile oynanan kupa maçında etkili oldu ve Manisaspor'un gruplara kalmasında katkı sağladı. Ama demek ki yeterli değilmiş. Ondan daha değerli oyuncularımız varmış. O yüzden biz karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik ve yollarımızı ayırdık. Kiralıktı zaten kendisi. Yıl sonunda da satış opsiyonu vardı. Bunların hiçbirini kullanmadan karşılıklı olarak feshettik. Dica ve biz karşılıklı olarak ücreti konusunda fedakarlık ettik. Zaten maç başına alacağı paralarını istemedi. Kulübe de bir yükü olmadan ayrılmış oldu.''

TARAFTARA ÇAĞRI

Manisalılardan maçlara daha fazla ilgi göstermelerini beklediklerini kaydeden Yaralı, ''Çünkü bilet fiyatlarını ucuz tuttuk. Tezahüratlarını maçlarda sonuna kadar yapmaları lazım. Bunlara örnek iller var. Bursa olsun, Eskişehir olsun. Bizim taraftarımız da bunlardan örnek alması lazım. İllaki taraftarlarımızı zorla maça götürecek halimiz yok ama biz taraftarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Onlar için ne gerekiyorsa tesislerimizde, stadyumda yapıyoruz. Herkesin gelmesi lazım ve bu takımı desteklemesi lazım'' dedi.

Yaralı, son hafta kendi sahalarında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligin ilk devresini 3 puanla kapatmak istediklerini belirterek, ''Eğer bunu başarabilirsek, ligin 2. yarısına iyi bir şekilde başlayabiliriz, alttakilerle puan farkını daha da açmış oluruz'' diye konuştu.

Devre arası oynayacakları 3 kupa maçı olduğunu ifade eden Yaralı, takımın kendisine göre transfer ihtiyacı olmadığını ancak teknik direktör Hikmet Karaman'dan gelecek rapor doğrultusunda hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.

TEKNİK DİREKTÖR KARAMAN

Manisspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hafta sonu oynayacakları maçın 17 haftanın finali niteliğinde bir maç olduğunu belirterek, ilk 4 haftayı sıfır puanla kapatmalarının ardından ligde 19 puana ulaştıklarını söyledi.

Bu puana ulaşmalarında futbolcuların iyi mücadelesinin olduğunu kaydeden Karaman, ''Manisa şehrinden, Manisalı futbolseverlerden hem futbolcularımızı alkışlamak, hem de iki tane oyuncumuz yokluğunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bize destek olmalarını bekliyoruz. Hafta sonu 12. adam rolünü oynayacak seyircimize büyük iş düşüyor. Diğer takımlarla aramızı açma açısından son derece önem taşıyan bir maça çıkacağız'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''keşke'' dediği bir şey olup olmadığı yönündeki bir soruya Karaman, ''Konyaspor maçı mağlup olmamamız gereken bir maçtı. O maçta puan alabilirdik. 20 puan yapardık. Konyaspor maçından sonra Eskişehirspor maçından da rahatlıkla berabere ayrılabilirdik. Tabii bunlar geride kaldı. Bu maçlardan ders çıkararak önümüzdeki maçlara hazırlanmamız lazım'' cevabını verdi.



Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,381 µs