En Sıcak Konular

'CHP'nin kongresi Kılıçdaroğlu'nun değil, Gürsel Tekin'in seçimidir'

14 Aralık 2010 13:54 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hafta sonu yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin kongresiyle ilgili olarak "Ben ne dediysem hep o oldu. Bu seçim Kemal Kılıçdaroğlu'un değil, Gürsel Tekin'in seçimidir." dedi.

Gürsel Tekin'in listeyi hazırlayacağını iddia eden Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun da bu listeyi istese de istemese de onaylayacağını öne sürdü. Gürsel Tekin'in CHP Genel Başkanı olacağını da ileri süren Gökçek, "Denizde boğulan yılana sarılıyor. Kılıçdaroğlu önce Önder Sav'a sarıldı, şimdi de Gürsel Tekin'e sarılacak. Ancak Gürsel Tekin, Önder Sav'dan daha akıllıdır. Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun." dedi.

GÖKÇEK'E KAZAKİSTAN'DAN DOSTLUK DEVLET MADALYASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Kazakistan Cumhuriyeti tarafından dünyanın önde gelen devlet adamlarına verilen 'Dostluk Devlet Madalyası' takdim edildi.

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev tarafından verilen nişan töreninde konuşan Gökçek, "Nazarbayev ülkesinde efsane bir isimdir. Böyle bir liderin bizleri takdir etmesi ve devlet nişanı vermesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu madalya göğsümüzde gururla taşıyacağımız bir kardeşlik nişanesidir." dedi. Kazakistan Büyükelçisi de dostluk madalyasının Kazakistan'la işbirliği yapan dostlara şükran duyulduğunun göstergesi olduğunu ifade etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Kazakistan ile Türkiye arasında dostluğa ve kardeşliğin ilerlemesi için destek verdiğini belirten büyükelçi, geçen süre içinde Türkiye ile Kazakistan arasında ilişkilerin artarak devam ettiğini kaydetti.

ANKARA'DA YENİ YILDA OTOBÜS VE METROYA ZAM GELİYOR

Otobüslere yeni yılda zam yapılmasıyla ilgili soruya ise Gökçek, "Yılbaşı itibariyle yeni bir fiyat ayarlamamız olacak. EGO, ayda 10 milyon TL zarar ediyor. Tamamını karşılamak için bilet fiyatlarını iki katına çıkarmamız gerekiyor. Onu da yapamayız. Yılbaşında zam kaçınılmaz olacak." dedi.

Metronun Bakanlar Kurulu'nun onaylanmasının ardından Resmi Gazete'de yayınlandığını hatırlatan Gökçek, bu hafta içinde metro konusunda somut adımlar atılacağını kaydetti. Gökçek, ilerleyen günlerde Ankara'daki bazı ilçe belediyelerini ilgilendiren bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek, "Kent için zarar veren gelişmeler var, onunla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Birkaç belediyeyle ilgili belgeler sunacağım. Ankara ciddi bir sıkıntının içine düşüyor. Belgeleri gördüğünüzde her şey anlaşılacak." şeklinde konuştu.


"ANKARAGÜCÜ İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ DOSTLUĞU UFAK İR HADİSE ZEDELEMEYECEK"

Geçen hafta Ankaragücü ile Fenerbahçe futbolcuları arasında geçen olaylarla ilgili bir soruya cevap veren Gökçek, "Bu olaylara çok üzüldüm. Emre, Türk futbolunda çok takdir ettiğim yürekten sevdiğim birisidir. Emre maalesef çok hissi davranıyor. Türk futbolunun altın çocuğuna, bir yıldıza bu hareketler yakışmıyor. Ancak bu konuyu abartmaya gerek yok. Ankara gücü ile Fenerbahçe arasındaki dostluğu ufak bir hadise zedelemeyecektir." ifadelerini kullandı.

cihan
 



Bu haber 657 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,261 µs