En Sıcak Konular

Schuster: Bunlar gereksiz maçlar!

14 Aralık 2010 13:25 tsi
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rapid Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi Schuster yine çok ilginç açıklamalar yaptı! Maçı gereksiz bulan Alman hoca, 1960'ların futbolu açıklamasına göndermeler yaptı, Q7'nin sahada olup olmayacağını açıkladı!

Schuster basın toplantısında ilk olarak transfer hakkındaki soruya yanıt verdi ve “Transferler sizin verdiğiniz detaylar, bunun dışında bizim söyleyeceğimiz bir şey yok sanırım. Bizim önümüzde bir maçımız var. Bunları konuşacak çok uzun bir zaman var önümüzde. Önemli olan şuan bu maçı geçtikten sonra kuraların ardından eşleşeceğimiz rakibimize bakıp, durumuna-gücüne göre bir yorum yapmamız. Aynı şekilde Şubat’ta bu şampiyonaya yeniden başlayacağımız zaman elimizde kimlerin olduğuna dair de bir şeyler konuşabiliriz. Rakibin kim olacağını da düşünmek istemiyorum, kurada kimin çıkacağını bilmiyorum. Tek düşündüğüm şey yarınki maç” dedi.

“QUARESMA İLK 11’DE”

Rapid Wien maçının iyi bir deneme olacağını ifade eden Schuster “Gruptan çıktığımız için bazı detayları denemek için iyi bir maç olacak. Daha farklı bir kadromuz sahada olacak. Bazı oyunculara, sakatlıktan çıkanlara dakika vererek onları değerlendirmek bizim adımıza iyi olacak” dedi.

Quaresma’nın mücadelede ilk 11’de olup olmayacağı sorusuna ise Alman teknik adam “Evet İlk 11’de kendisini göreceğiz. Ona olabildiğince zaman vermek istiyorum. Uzun süren bir sakatlıktan çıktı ve böyle bir maç onun için de iyi olacak. Ferrari ve Nobre de sakatlıklardan çıktı. Onları da deneyeceğiz. Bu kadar kötü olaydan sonra belki de en iyi şey oyuncularımızın sakatlıktan çıkmaları ve bu maçta onları görecek olmamız” yanıtını verdi.

TÜRKİYE VE AVRUPA FARKI

Türkiye’de başarısız sonuçlar alan Beşiktaş’ın Avrupa’da ise çok iyi durumda olmasının hatırlatılması üzerine ise deneyimli teknik adam “Türkiye’de 1960’ların futbolu oynanıyor” sözlerini hatırlatan şu ifadeleri kullandı;

“Bu her takımın başına gelen bir durum. Ülkede oynanan futbolla alakalı bir şey. Biz Türkiye’de rakiplerimize karşı iyi sonuçlar almakta sıkıntı yaşarken, ilginç şekilde daha kuvvetli Avrupa takımlarına karşı çok daha rahat mücadele edebiliyoruz. Bu aradaki futbol farkından kaynaklanıyor. Türkiye’de devamlı aynı şekilde maçlar yapıyorsunuz. Avrupa’da ise farklı şekilde oynayan takımlara karşı mücadele ettiğiniz için sizin için daha rahat maçlar olabiliyor”.

“ELİMDE BİR GÜÇ OLSA BU MAÇI OYNAMAZDIM”

Schuster bir prestij mücadelesi şeklinde geçecek olan Rapid Wien maçı hakkında da ilginç ifadeler kullandı ve elinde olsa bu maçı oynamayacağını söyledi. Schsuter bu konuda;

“Benim için bu maçlar çok bir şey ifade etmiyor. Bu maçların oynanmaması gerek. Bu maç konumumuzu değiştirecek bir maç değil. Geçen gün Şampiyonlar Ligi maçlarında da aynı durum vardı. Gruplarda yerleri değiştirmeyecek maçların oynanması bence gereksiz. Ekstra bir yorulma, fazla harcama yapılması, mental olarak farklı düşüncelerin olmasından dolayı gereksiz. Benim elimde bir güç olsa ben bu maçın oynanmasını dilerdim” şeklinde konuştu.

Bu arada Schuster basın toplantısında “bir sıkıntınız mı var?” sorusuna “çok iyiyim” yanıtı verirken, “takımın durumu” içinse “çok iyi durumda” yorumunu yaptı.



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,295 µs