En Sıcak Konular

Atasay altın günleri devam ediyor

14 Aralık 2010 10:58 tsi
Atasay, cumartesi ve pazar günü içerisinde Çadır’a gelerek “ek süre kartı” alan ziyaretçilerine fırsat günlerini 15 Aralık Çarşamba akşamına kadar uzattı.

Takı sektöründe trend belirleyen ve dünyada çok hızlı değişen moda akımlarını takip eden Atasay, kuyum sektöründe görülmemiş bir uygulama ile ihraç fazlası ve seri sonu ürünlerini, Yenibosna’da kurduğu Çadır’da tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

“Altın Çadır Günleri” ni duyanlar, Atasay’ın binlerce ürün seçeneğine tükenmeden sahip olabilmek için, Çadır’a akın etti.

Katılımın ve ilginin yoğun olduğu Altın Çadır Günleri’nde, beklenenin üzerinde ilgiyle karşılaşılınca, Atasay, Çadır’a uğrayarak “ek süre kartı” alan ziyaretçilerine fırsat günlerini 15 Aralık Çarşamba akşamına kadar uzattı. Şirket, tüketicilerin olumsuz hava koşullarında mağdur olmamaları için bu kararı aldı.

Ziyaretçilerin, pazartesi-salı ve çarşamba gününde de Altın Çadır’da aynı koşullarda alışveriş imkanına sahip olabilmek için,  dün ve bugün içerisinde Yenibosna’daki Çadır’a uğrayarak, alışveriş numarasının bulunduğu “ek süre kart”ını alması gerekiyor. Aksi taktirde, 13-14 ve 15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek uzatma günlerinde, aynı koşularda indirim fırsatından yararlanılamayacak.

Uygun fiyatların yanı sıra hediye para fırsatı

Tasarımları kadar imza attığı ilk’lerle de sektörün öncü markası olan Atasay’ın “Altın Çadır Günleri” kapsamında sunduğu fırsatlar, sadece şok fiyatlarla sınırlı kalmıyor. Atasay, ayrıca “Çadır Günleri” kapsamında, Altın Çadır’dan pırlanta ürün alan herkese alışverişlerinin %25’i kadar hediye para armağan ediyor. Hediye para, 1-31 Ocak 2011 tarihleri arasında tüm Atasay mağazalarında kullanılabilecek.

Yine bir ilk, yine bir dönüm noktası

Konu ile ilgili açıklama yapan Atasay Mağazalar Koordinatörü Aytaç Demir, “Altın Çadır Günleri”nin, içeriği ve satış koşulları itibariyle Türkiye kuyum sektöründe bir ilk olduğunu söyledi. Demir, 70 yılı aşkın süredir gerçekleştirdiği çok sayıda öncü proje ile sektörüne ışık tutan Atasay Kuyumculuk’un “Altın Çadır Günleri” uygulamasının yine Türkiye kuyum sektöründe önemli bir dönüm noktası oluşturduğunu belirtti.

Atasay’ın, Türkiye altın sektörünün en büyük projesini başlatarak liderliğine ve öncülüğüne yakışan bir tavır sergilediğini söyleyen Demir, Atasay şıklığı ve zarafetini herkese taşımak arzusunda olduklarını ifade etti. Fiyat açısından uygun hediye arayanlar için de kaçırılmaması gereken bir fırsat sunan “Atasay Altın Çadır Günleri”, dünya kuyum sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

3 binin üzerinde ürün seçeneği

“Altın Çadır Günleri” kapsamında satışa sunulan toplam 3 binin üzerindeki ürün seçeneği, stoklarla sınırlı. Ürün seçenekleri arasında, yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere yüzlerce seçenek yer alıyor



Bu haber 1,083 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,961 µs