En Sıcak Konular

Denizli'ye Youla'dan iyi haber

10 Aralık 2010 16:20 tsi
Banka Asya 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Denizlispor'da Gineli golcü Souleymane Youla'dan iyi haber geldi.

 Karşıyaka maçında sakatlanarak 3 maç oynayamayacağı açıklanan Youla, ilk idmanına antrenör Yıldırım Uran nezaretinde çıktı.

Youla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının son maçında Orduspor deplasmanında oynamak istediğini söyledi.

Düz koşulara başladığını, gelecek hafta başı takımla birlikte idmanlara çıkabileceğini bildiren Youla, hafta sonuna kadar idmanlarda düz koşuya devam edip, kondisyonunu artıracağını belirtti.

Denizlispor'un iyi bir takım olduğunu ifade eden Youla, son dört hafta hiç kazanamadıklarını, ama takımdaki bütün oyuncuların kazanmak için sahada her şeyi yaptığını söyledi.

Takımın kısa sürede toparlanacağını, her takımda böyle bir düşüşlerin olabileceğini belirten Youla, ''Taraftarımızın her zaman bize destek vermesini istiyoruz. Takımın her zaman taraftara ihtiyacı vardır. Taraftar bizi desteklemeseydi, biz belki zirvede olamayabilirdik. İnşallah bu hafta oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçında bizleri daha da çok destekleyeceklerdir. Erciyesspor'u yenerek tekrar çıkışa geçeceğiz'' diye konuştu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile sezon sonuna kadar gidilmesi gerektiğini dile getiren Youla, ''Hocamız çok iyi bir insan ve futbol bilgisi de üst düzeyde. Takımda güzel bir arkadaşlık var. Ben inanıyorum Denizlispor, Süper Lig'e çıkacaktır'' dedi.

BAŞKAN FUTBOLCULARA, FUTBOLCULAR DA BAŞKANA SÖZ VERDİ

Öte yandan, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini bekleyen Denizlispor'da kulüp başkanı Mehmet Özsoy, yollarını ayırdıkları beş oyuncudan sonra ikinci yarı için hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Maddi sıkıntıya rağmen yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirten Özsoy, ''Futbolcuların maç primlerini ödedik. Kaptan Emin, Levent, Ahmet Cebe, Ahmet Çağıran ve diğer oyuncularla görüştük. Garanti paralarını ay sonuna kadar ödeyeceğiz. Maç başı, garanti para ve primler için tüm oyunculara söz verdik, sözümüzü tutacağız'' şeklinde konuştu.

Futbolcular da başkan Özsoy'a ve yönetim kurulu üyelerine güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek, hedefe hep birlikte ulaşılacağını söylediler.



Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,103 µs