En Sıcak Konular

Taurasi'den çok özel açıklamalar

10 Aralık 2010 14:41 tsi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Diana Taurasi, büyük başarılar kazanmak için Fenerbahçe'ye geldiğini belirtti.

Fenerbahçe Gazetesi'nde röportajı yayımlanan ABD'li oyuncu, Fenerbahçe'nin, Avrupa ve dünyada marka haline gelmiş bir kulüp olduğunu kaydederek, ''Kulüp içinde yer alan sporcuların hepsi de kaliteli isimler. Fenerbahçe, kadın basketboluna da önem veren bir spor kulübü. Teklif aldıktan sonra böyle bir camiada olmaktan mutlu olacağımı söyledim ve şu anda Fenerbahçe forması ile mücadele etmekteyim'' ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın şu ana kadar iyi yolda olduğunu anlatan Taurasi, şunları kaydetti:

''İmzayı attığım günden beri çok güzel geri dönüşler alıyorum. Bu gerek Türk halkının, gerekse taraftarımızın büyük ilgisi var bana karşı. Türkiye'de basketbolun bu kadar çok sevildiğini bilmiyordum. Fenerbahçe'nin içine girince daha da iyi anladım. Ben buraya büyük işler başarmaya geldim ve bu ilgiye layık olacağım. Fenerbahçe taraftarı futbola gösterdiği ilgiyi, verdiği desteğin benzerini de basketbola veriyor. Burada basketbol oynamak son derece zevkli'' diye konuştu.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde namağlup şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Taurasi, bu kulvarda mücadele eden her takımın dörtlü finali hedeflediğini belirterek, ''Biz de çok istiyoruz ama bunu söylemeden önce kendimizi çok daha iyi geliştirmeliyiz. Aşamalı bir şekilde ilerledikten sonra kuşkusuz başarı gelecektir. Zaten ben buraya bir şeyler yapmaya geldim, büyük işler başarmak için buradayım'' yorumunu yaptı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynayan bazı takımların, Avrupa Ligi'ndeki bir çok takımdan iyi olduğunu dile getiren ABD'li oyuncu, kişisel özellikleriyle ilgili bir soruyu, ''Sahadaki kişiliğim ile normal yaşamdaki kişiliğim arasında bir fark söz konusu. Saha içinde son derce disiplinli, agresif, sinirli ve mükemmeliyetçi biriyim. Ama saha dışında şakacı, esprili bir kişiliğe sahibim. Belki o farklı bir özellikmiş gibi algılanabilir'' diye yanıtladı.

Çocukluğumdan beri NBA'i takip ettiğini anlatan yıldız oyuncu, ''Basketbola aşık olmamın sebeplerinden biri de NBA. Onun dışında küçükken kız kardeşim ile birlikte futbol oynardık. Ama şimdi sadece bir futbol izleyicisiyim. Genelde NBA'i ve futbol maçlarını takip ediyorum. Özellikle bağlı bulunduğunuz kulübün maçlarını seyretmek daha da keyif verici oluyor. Bu yüzden Fenerbahçe'nin maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.



Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,615 µs