En Sıcak Konular

11 saniyede 'rekor' soygun...

8 Aralık 2010 08:30 tsi
Maskeli 3 şahıs, Şişli ve Zeytinburnu'da kapılarını kırarak girdikleri iki ayrı marketten hırsızlık gerçekleştirdi.

Şişli ve Zeytinburnu'nda iki ayrı marketten yarım saat arayla maskeli 3 kişi tarafından hırsızlık yapıldı. İlk olarak Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi 87 numarada bulunan markete gelen maskeli 3 şahıs, saat 03.30 sıralarında marketin kapısını kırarak içeri girdi. Reyonda bulunan sigara paketlerini alan şahıslar, alarmın çalmasıyla 34 YSG 56 plakalı otomobile binerek kaçtı. Şahıslar, vatandaşların da görmesiyle sigara paketlerinin bir kısmını düşürerek kaçtı.

Motosikletiyle seyir halindeyken hırsızları gören bir şahıs, durumu polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri, hırsızlığın gerçekleştiğini tespit etti. Polis, plakası alınan otomobili yakalamak için çevrede araştırma yapmaya başladı.


MARKETTEKİ SİGARALARI 11 SANİYEDE BOŞALTTILAR

İkinci olay ise Zeytinburnu Şehit Komiser Günaydın Caddesi üzerinde bulunan markette saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Şişli'deki hırsızlığın ardından polise yakalanmadan kaçan hırsızlar, burada da başka bir mağazanın kapısını aynı şekilde kırarak içeri girdi. Sigara reyonunu boşaltan şahıslar, yine 34 YSG 56 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, şahısların içeri girip sigaraları çalmasının sadece 11 saniye sürdüğü görüldü.

İş yeri yetkilisi, alarm şirketinin haber vermesi üzerine markete geldiğini ve hırsızlığın gerçekleşmiş olduğunu gördüğünü aktardı. Güvenlik kameralarını inceleyen market yetkilisi, sadece sigaraların çalındığını ve hırsızlığın sadece 11 saniye sürdüğünü belirtti.

Polis, iki markette de güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de marketlerde parmak izi ve delil araştırması yaptı.

 

CİHAN

 



Bu haber 572 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,428 µs