En Sıcak Konular

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ne puanla veda etti

7 Aralık 2010 23:42 tsi
Bursaspor, Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki son maçında İskoçya'nın Glasgow Rangers takımıyla Bursa Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı.

Bursaspor - G. Rangers:1-1

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki son maçında İskoçya'nın Glasgow Rangers takımıyla Bursa Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı. Rangers, 20. dakikada Miller'in golüyle 1-0 öne geçti. Sercan'ın 79. dakikada attığı golle Bursaspor beraberliği sağladı: 1-1. Maç bu skorla sona erdi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Bursaspor ile Glasgow Rangers arasında oynanan maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Atatürk

Hakemler: Tony Chapron, Michael Annonier, Emmanuel Boisdenghien (Fransa)

Bursaspor: Yavuz, Mustafa, Serdar, Stepanov, Vederson, Bekir Ozan, Hüseyin, Sercan, Insua, Ozan İpek, Nunez

Glasgow Rangers: McGregor, Cole, Whittaker, Weir, Bougherra, Foster, Davis, McCulloch, Hutton, Naismith, Miller

Bursaspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçına çıktı. Bursa Atatürk Stadı'nda Glasgows Rangers ile karşılaşacak olan Bursaspor'da tek hedef; bu sene puan alamadığı Şampiyonlar Ligi'ne puan ve gollerle veda etmek. Bursaspor, maça alışılmış kadrosunda revizyona giderek çıktı. Genelikle yedeklerde sahaya çıkan 5 Bursasporlu futbolcu maça ilk 11'de çıkıyor. Yeşil Beyazlı takımın kalesini Yavuz Özkan koruyor. Böylece Yavuz, ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi.

BURSASPORLU TARAFTARLAR 'CELTİC' DİYE, RANGERS TARAFTARLARI "BEŞİKTAŞ" DİYE BAĞIRDI

Maçtan önce Bursasporlu bir grup taraftar "Celtic, Celtic, I Love you Celtic" diye tezahürat yaparken misafir takım seyircileri de "Beşiktaş, Beşiktaş" diye tempo tuttu. Maçı yaklaşık 200 Glasgow Rangers taraftarı izliyor. Hafta içi olması ve Şampiyonlar Ligi'nde elde edilen başarısızlık sebebiyle ev sahibi takım Bursasporlu taraftarlar da maça yeterli ilgiyi göstermedi. Maç için bir gün önceden Bursa'ya gelen Rangers taraftarları şehrin turistik mekanlarını gezmek yerine eğlence merkezlerini tercih etti. Konuk takım taraftarları şehirde gruplar halinde gezerken polis İskoç taraftarlar çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bursaspor'un meşhur taraftar grubu Teksas tribünlerinde dev bir Timsah resmi yeraldı. Ev sahibi takım tribünlerinde "Kalbimizdeki sevdanın dışa vuran feryadısın" parkartı da dikkat çekti.

MAÇI İSKOÇ BASINI DA YAKINDAN TAKİP ETTİ

Bursaspor-Glasgow Rangers maçını çok sayıda Türk ve İskoç basın mensubu izledi. Maç için Bursa'ya çok sayıda İskoçya'dan gazeteci geldi. Görevliler konuk gazetecilerle yakından ilgilendi.

BURSASPOR TARAFTARININ GÜNDEMİNDE BEŞİKTAŞ VARDI

Ev sahibi takım taraftarlarının gündeminde bu maçtan çok Spor Toto Süper Ligi'nde geçtiğimiz Pazar günü oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı vardı. Sahaya ısınmak için çıkan takımlara taraftarlar tezahürat yaptı.

Fransa Futbol Federasyonu'ndan Tony Chapron, Michael Annoiner, Emmanuel Boisdenghien hakem üçlüsünün yöneteceği maça iki takım şu 11'lerle çıkıyor:

Bursaspor: Yavuz Özkan, Serdar Aziz, Vederson, Stepanov, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Bekir Ozan Has, İnsua, Ozan İpek, Nunez, Sercan Yıldırım

Glasgow Rangers: McGregor, Weir, McCulloch, Davis, Foster, Naismith, Wihtaker, Bougherra, Hutton, Cole, Miller

cihan



Bu haber 660 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,629 µs