En Sıcak Konular

Sarıgül: Her şeyin zamanı var

3 Aralık 2010 15:36 tsi
Şişli'den 20 otobüsle getirilen 850 kişiyle Selimiye'yi gezdi

ŞİŞLİ Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi’nin (TDH) oluşumunun durdurulması ve CHP’ye geçip geçmeyeceği konusunda, “Genel konulara girmek istemiyorum. Zamanı var. Her şeyin zamanı var” dedi.

Şişli Belediyesi'nin Edirne’ye düzenlediği ücretsiz geziye, 20 otobüsle 850 kişi katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de ilçe sakinleri ile birlikte Edirne’ye geldi ve Selimiye Camii'nde Cuma namazı kıldı. Namaz çıkışında ise Sarıgül, cami için yardım toplayan görevliye 30 lira verdi. Ziyaretçilearin çoğunluğunu oluşturan kadınlar ise cami avlusunda Sarıgül’ün çevresine toplandı ve hatıra fotoğrafı çektirmeye çalıştı. Burada Edirnespor Kulübü Başkanı Erdem Güğümgüler, Sarıgül’e üzerinde ‘22 ve Mustafa Sarıgül’ yazan takım forması hediye etti.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Mustafa Sarıgül, “Şişli Belediyesi olarak tarihi ve kültürel yerleri gezdirmeye önem veriyoruz. Türkiye’nin tarihi ve kültürel noktalarını Şişlili yurtaşlarımız ile dolaşıyoruz. Bugün Edirne’ye 850 kişi ile geldik. Ama bu program dahilinde bu tür gezilerimiz devam edecek” diye konuştu Gazetecilerin ‘TDH’yi noktaladınız, CHP kurultaya gidiyor, CHP’ye katılmayı düşünüyorumusunuz?’ sorusuna yanıt vermekten kaçınan Sarıgül, “Sağolun çok teşekkür ederim. Genel konulara girmek istemiyorum. Hiç o konulara girmeyelim. Zamanı var, her şeyin bir zamanı var” dedi.

Caminin avlusundan çıkan Sarıgül daha sonra yürüyerek gezinti yapmak istedi. Ancak çevresine toplanan Roman kadınlar etrafını sarıp para istedi. Bunun üzerine Sarıgül makam aracına binerek uzaklaştı.



Bu haber 738 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,284 µs