En Sıcak Konular

Fatih Tekke'den bomba açıklamalar

30 Kasım 2010 16:39 tsi
Fatih Tekke yaşadığı süreci değerlendirdi.

Beşiktaş'ın son günlerde çok konuşulan yıldızı Fatih Tekke çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a transfer olduğunda çok mutlu olduğunu söyleyen Tekke, "Kariyerimde yeni bir sayfa açtım ve tek düşündüğüm şey Beşiktaş'a katkı sağlamaktı. Başarılı olmak için çok çalıştım. Sakatlık sonrası kadroya girebilmek için maksimum efor sarfettim" dedi.


"SANIRIM SCHUSTER OLDUĞU SÜRE BEN OYNAYAMAYACAĞIM"
"Ne yaptıysam Schuster'in gözüne giremedim" diyen Tekke, "Alman hoca bir türlü bana şans vermedi. Basında bu durumu soyunma odasında yaşanan malum olaya bağlayanlar var. O olayın ardından hocamız hatalı olduğunu kabul ederek benden özür diledi. O olayda ben hatalı olsam hocamdan bin defa özür diler elini öperdim. Bu konunun kapandığını sanıyordum. Bu sorun dışında Schuster ile herhangi bir tartışma ya da gerginlik asla yaşamadım. Tüm bu olanlara rağmen şu an geldiğim noktaya inanamıyorum. Sanıyorum Schuster takımın başında olduğu sürece Beşiktaş'ta oynayamayacağım. Oysaki ben burada çok büyük başarılar yaşamayı umut ediyordum. Ben UEFA Kupası'nı kaldırmış Rusya şampiyonu bir takımdan geldim ve aynı başarıyı Beşiktaş forması ile de yaşamak istiyordum. Şu an büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, "Yaşadığım bu zor dönemde kulüpten herhangi bir destek görememem beni en çok üzen noktadır. Şu ana kadar yönetim kurulundan herhangi bir isim ile bu konular ve durumum hakkında herhangi bir görüşmem olmadı. Kendimi yalnız, terkedilmiş ve dışlanmış hissediyorum" dedi.

"G.SARAY'A GİDECEK OLSAM SEZON BAŞINDA GİDERDİM"
Son günlerde medyada çıkan 'Galatasaray'a gidecek' şeklindeki haberler hakkında da konuşan Tekke, "Ben Galatasaray'a transfer olmak istesem sezon başında giderdim. Ancak Beşiktaş'ı seçtim" şeklinde konuştu.

"SCHUSTER BENİMLE İLGİLENMİYOR"
Kadroya girememesine rağmen umutla çalışmaya devam ettiğini söyleyen Tekke, "Tesislere herkesten önce geliyor ve antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Ancak bu çabalarımın görmezden gelindiğini farketmek gerçekten çok üzücü. Sanırım ben, Schuster olduğu sürece çok istememe rağmen siyah-beyazlı forma ile sahaya çıkamayacağım. Çünkü Schuster benimle hiç ilgilenmiyor. Bana şu yönlerin eksik, bu konuda çalış dense en azından o yönde kendimi geliştirmeye çalışırım. Ama aramızda hiçbir şekilde diyalog yok" diye konuştu,

"TAKIMDAKİ GELECEĞİMİ BİLMİYORUM"
Tekke son olarak, "Tüm olanlara rağmen içimde kısa vadede takımdaki yerimi alacağım yönünde bir umut vardı. Ancak son basın toplantısında Schuster'in yaptığı açıklama beni şok etti. Artık daha karamsarım. Takımdaki geleceğimin ne olacağını da açıkcası bilmiyorum. Sizin aracılığınızla Beşiktaş taraftarına da seslenmek isterim. Onların beklentilerini karşılamak ve birlikte büyük başarılara ulaşmak isterdim. Beni en çok, elimde olmayan sebeplerle bu beklentiyi karşılayamamak üzüyor" dedi.

kartalbakisi.com

 



Bu haber 651 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,469 µs