En Sıcak Konular

Trabzonspor'dan transfer sürprizi

30 Kasım 2010 15:01 tsi
zonspor Genel Saymanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aksu, transfer müjdesi verdi.

Radyospor'a açıklama yapan Aksu, her an yabancı bir futbolcuyu transfere ettiklerini açıklayabileceklerini söyledi.

EMENIKE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

Gabric ve Tjikuzu transferlenini başarısız transferler olarak değerlendiren Mahmut Aksu, “Teofilo alayından sonra bir forvet arayışına girdik. Emenike, gündemimizde yok. Kesinlikle Türkiye’den devre arasında transfer yapmayacağız. Türkiye’de var olan transfer temaslarımızı sezon sonu için yapıyoruz. Devre arasında Türkiye’den transfer yapmayacağız. Yurtdışı transfer çalışmalarının son bölümündeyiz. Her ana bir transferi açıklayabiliriz” dedi.  

JAJA, ŞOTA’DAN SONRA TRABZON’A GELMİŞ EN İYİ YABANCIDIR

Jaja’nın şampiyonluk hedefinde belirleyici olacağını ifade eden Aksu, “Jaja, bonservis bedeli olarak 12 milyon Avro yazılmasını istedi; bu bizi çok mutlu etti, kendine ne kadar çok güvendiğinin ifadesidir bu. Biz satış bedeli olarak 15 milyon Avro rakamını ortaya koyduk. Biz, Jaja’nın Şota’yla birlikte Trabzonspor’a gelmiş en iyi yabancı futbolcu olduğunu söylüyorduk o da bizi yanıltmadı. Şampiyonluk yarışında çok belirleyici olacak. Biz Ersun Yanal zamanında Jaja gibi bir oyuncuya sahip olsaydık o sezon da şampiyon olurduk” şeklinde konuştu.

JAJA’NIN BONSERVİSİ 15 MİLYON AVRO

Jaja’nın satışı fiyatını 15 milyon Avro olarak açıklayan Mahmut Aksu, “Jaja, üzerinde 1 hafta araştırma yaptıktan sonra, hocamız ve Sadri Şener bu ‘futbolcuyu alalım’ dedi. Karşımıza çok büyük rakamlar çıktı; önce 11 milyon Avro, sonra 6 milyon… Sadri Bey’in bir arkadaşının Metalist Karkiv takımının başkanıyla arkadaş olması nedeniyle bu transferi 4 buçuk milyon Avroya bitirmemize neden oldu” dedi.

BAŞARIMIZDA ARSLAN PAYI ŞENOL GÜNEŞ’İNDİR

Takımın, şu ana kadar gösterdiği performansta en büyük pay sahibinin Şenoy Güneş olduğunu ifade eden Aksu, “Bu sene takımımız birbirini tanıdı; bunda en büyük pay sahibi Şenol Güneş’indir. Futbolcuların psikolojisinden çok iyi anlıyor. Çok iyi bir ekip ruhu oluşturdu” diye konuştu. 

GÖKHAN SÜZEN'LE ANLAŞILDI MI?

Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şubu Sorumlus Kamil Dizar, yaptığı açıklamada sol bek Gökhan Süzen'in Trabzonspor'la anlaştığı iddialarına sert yanıt verdi. Dizar, "Gökhan Süzen konusunda Trabzonspor'la anlaşmamız söz konusu değil. Sonraki hafta Trabzonspor'la maçımız var. Maç öncesi b tür şeyleri çıkartarak zevk alan insanlar var. Ortalığı karışıtırıyorlar. Biz önümüzdeki 3 maçtan başka bir şey düşünmüyoruz. Biz devre arasında, İbrahim Akın da dahil hiçbir futbolcumuzu bırakmayacağız. Hatta transferler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz var. Avrupa Ligi'ne gitmek istiyoruz, dolayısıyla satılacak hiçbir futbolcumuz yok" dedi.

 



Bu haber 676 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,440 µs