En Sıcak Konular

İşte Beşiktaş'ta gönderilecek isimler

30 Kasım 2010 13:22 tsi
Beşiktaş'ta transfer komitesi, devre arasında takımı takviye etmek için kolları sıvadı.

Beşiktaş transfer komitesi, Bernd Schuster'in Bursaspor maçının ardından vereceği raporu bekliyor. Fınk ve Ferrarı'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada yönetici Serdar Adalı, Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı.
Pazar günü oynanacak Bursaspor maçının ardından Teknik Direktör Bernd Schuster, transfer komitesine detaylı raporunu sunacak ve rapor doğrultusunda takımdan gidecek oyuncular belirlenecek.

Valencia'da forma giyen Manuel Fernandez'i kiralayan transfer komitesi başkanı Serdar Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu Alman teknik adamın isteği doğrultusunda önümüzdeki hafta yurt dışına giderek transfer çalışmalarına başlayacak.

FİNK VE FERRARİ YOLCU


Yabancı kontenjanın dolu olması nedeniyle 2 oyuncuyla yollar ayrılacak. Bernd Schuster'in gidecekler listesindeki ilk isim Michael Fink. Kadroya girmekte zorlanan ve ismi UEFA'ya bildirilmeyen Alman futbolcunun gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken, Matteo Ferrari'den de kendisine kulüp bulması istenecek.

HOLOSKO YA DA TABATA DA GİDİCİ


Bobo'nun sakatlığının uzun süreli olması siyah-beyazlılar'ı forvet transferi konusunda da harekete geçirdi. Fink ile Ferrari'nin gönderilmesi ve Sivok-Fernandes ikilisinin takıma katılmasıyla Beşiktaş'ta yabancı oyuncu sayısı 10 olacak. Yabancı forvet transferi için mevcut kadrodan bir oyuncu ile daha yollar ayrılacak. Schuster, yabancı oyuncu kontenjanı açabilmek için Holosko ya da Tabata'dan birinin gönderilmesini isteyecek.

ERSAN'IN BONSERVİSİ TAMAM


Sezon başında Adanaspor'dan kiralanan ve son haftalarda oynadığı futbolla göz dolduran Ersan Gülüm'ün durumu da netlik kazandı. Siyah-beyazlılar, Ersan'ın bonservisi konusunda Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı. Yönetici Serdar Adalı, Adanaspor yönetimiyle masaya oturarak Ersan'ın bonservisini aldı.

 



Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,598 µs