En Sıcak Konular

Genç oyuncunun acı sonu

26 Kasım 2010 08:40 tsi
Oyuncu Onur Bayraktar (31), motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Bayraktar, son olarak 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu.

Kaza, D-100 Karayolu Ünalan yol ayırımında saat 00.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 VE 8293 plakalı motosikletiyle Kadıköy istikametine ilerleyen Onur Bayraktar, aşırı hız nedeniyle Ünalan yol ayırımında motosikletinin kontrolünü kaybetti. Bayraktar'ın kullandığı motosiklet önce kaldırıma ardından da önünde seyreden Nusret Aktan'ın kullandığı 34 TCZ 56 plakalı ticari taksiye çarptı. Motosikletten fırlayan Onur Bayraktar yola düştü. Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bayraktar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kazayı anlatan ticari taksi sürücüsü Nusret Aktan, motosikletin çok hızlı olduğunu kaldırıma vurduktan sonra kendi otomobiline çarptığını anlattı. Bayraktar'ın çarpmanın şiddetiyle havada taklalar atarak yere düştüğünü söyleyen Aktan, kaza sırasında Bayraktarı'ın kaskının takılı olduğunu belirtti.

Onur Bayraktar'ın cesedi, incelemelerin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Onur Bayraktar'a yaklaşık bir ay önce de aşırı hız nedeniyle trafik cezası yazıldığı öne sürüldü. Kaza sonrası Bayraktar'ın motosikleti tamamen parçalandı. Ticari takside de maddi hasar meydana geldi. Polis, taksi sürücüsü Nusret Aktan'ı ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Oyuncu Onur Bayraktar, 'Güldünya', 'Sessiz Fırtına', 'Şöhret' ve 'Kapalıçarşı' isimli dizilerde rol aymıştı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

cihan



Bu haber 557 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    14,734 µs