En Sıcak Konular

Engin Baytar'dan açıklama

24 Kasım 2010 13:47 tsi
Trabzon'un son oynadığı Eskişehir maçının ardından Güneş'e yönelik yaptığı iddia edilen tepkileri üzerine bir açıklama yaptı.

Trabzonsporlu futbolcu Engin Baytar, Eskişehirspor maçının 90 + 2. dakikasında oyundan alınmasının ardından gösterdiği tepkilere, bir basın toplantısı düzenleyerek açıklık getirdi.

Basın toplantısına Naomi Campell baskılı beyaz bir t-shirt ile çıkan Engin Baytar, oyundan çıkışında yaşanan olaydan sonra aşırı derecede eleştirildiğini belirterek, "Bu eleştirilerde haklıydılar. Orada kullanılan kelimelerin hiç biri hocama veya başka birine değildi. Tamamen kendimle ilgiliydi. El kol hareketimden sonra Şenol hocaya yaptığım düşünüldü.

Fakat daha sonra ekranlarda izlediğim bu görüntüleri benim de kendime yakıştıramadığımı itiraf etmeliyim.

Her sonuca ve tüm koşullara rağmen soğuk kanlılığımızı korumamız gerekirken maalesef insanın yapısından da kaynaklanan bazı özellikler zaman zaman ön plana çıkıyor. Sonuçta yaptığım yanlış bir hareketti" diye konuştu.

"KENDİ OYUNUMA SİNİRLENDİM"

Engin, çok zor bir dönemden geçtiklerini de belirterek, "Uzun bir zamandan sonra büyük başarıla imza atmaya başlamışken, medyada pohpohlanıyoruz. Buda takıma olumsuz yansıyor ve bende bundan etkileniyorum. Benim tepkim ilk yarıda kötü oynamamla ilgili ve golün gelmesiyle kaynaklanan bir durumdu. Oyundan alınınca da kendime tepki gösterdim ama dışarı farklı yansıdı. Bunun üzerine hocamdan, yönetimden, taraftarlardan ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. İlerleyen zamanda bunlar bir daha olmayacak. Bunun için çalışacağım. Ben burada sadece bir futbolcu değilim, aynı zamanda buranın bir taraftarıyım. Küçüklüğümden beri bu takımı tutuyorum. Bu takımın başarısı için her şeyi yapmaya hazırım. Bu basın toplantısını da kendimi daha iyi ifade edebilmek için yapmak istedim. Yaptığım bu hatanın karşılığında verilecek olan her türlü cezaya da saygılıyım" şeklinde konuştu.

"KALAN 4 MAÇIMIZI DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Engin, hafta sonu Gaziantepspor ile zor bir maç oynayacaklarını da ifade ederek, "Başarılı giden bir grafiğimiz var. Bunu da devam ettirmek istiyoruz. Ligin ilk yarısının bitimine 4 maç var. Bu maçlardan en iyi sonucu alıp ligin ilk yarısını lider bitirmek istiyoruz. Bunun için inanılmaz bir gayret içerisindeyiz. Bu gayretimizi de saha içerisinde yansıttığımızı düşünüyoruz. İlk yarı ve ikinci yarı farklı oynayabiliyoruz. Bu takım her zaman değişebilir ve bir şey yapabilir görüntüsü içerisinde olduğunu gösterir. Sonuca etki edecek hatalarda yapabiliriz ama kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Maç maç düşünüyoruz. Eskiden bir sonraki maçı düşünüyorduk ama şimdi sadece önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Eskişehirspor maçı artık geride kaldı. Biraz sıkıntı yaşadım ama önümüzde Gaziantepspor maçı var onu kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş'in vereceği rapor doğrultusunda Engin Baytar'a para cezasının kesilmesi bekleniyor.

 



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,856 µs