En Sıcak Konular

Sağlam: 'Hedef gol ve puan!'

23 Kasım 2010 14:10 tsi
Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda karşılaşacakları Valencia maçından gol atıp puan almak istediklerini söyledi.

Başarılı teknik adam, takımın İspanya'ya hareketi öncesi Yenişehir Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 4-0'lık Valencia maçının rövanşının zor olacağını vurgulayan Sağlam, ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Takımın durumunun iyi olduğunu belirten Sağlam, Valencia maçında gol ve puan hedeflediklerini dile getirdi. Sağlam, şöyle konuştu: "Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İnşallah güzel futbolla, iyi bir mücadeleyle Şampiyonlar liginde ilkleri de yaşatacağız. Şampiyonlar Lig'inde üçüncü olabilmemiz için kalan iki maçı da kazanmamız gerekecek. Dolayısıyla Valencia karşılaşması bu iddiamızı devam ettirmemiz açısından çok önemli. Bunu iyi değerlendirirsek diğer maçtı da iyi geçireceğimize inanıyorum."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI BİZİM İÇİN TECRÜBE OLDU"

Genç çalıştırıcı, bir gazetecinin 'Şampiyonlar ligindeki maçlarda elde edilen tecrübeyi lige yansıtabiliyor musunuz?' şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Tabiî ki, bizim için gerçekten önemli bir tecrübe oluyor. Şampiyonlar ligindeki tecrübeyi ligde olumlu kullanıyoruz. Uzun zamandır ilk kez Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. Hem de dünyanın en önemli takım organizasyonlarından birinde mücadele veriyoruz. Dolayısıyla bizim için güç bir durum. Biz bunu iyi kullanmak istiyoruz, büyük bir tecrübe olarak gelecekte değerlendirmek istiyoruz. İnşallah kalan 2 maçı da iyi değerlendirip, en azından ilk defa yer aldığımız bu turnuvada mücadelenin yanında, var olmanın yanında sonuç anlamında da bir şeyler yaparız. Elimizden geleni yapacağız."

"LİGİN ZİRVESİNDE KESİNLİKLE YER ALACAĞIZ"

Bir gazetecinin, Bursaspor'un deplasman galibiyeti açısından Avrupa'nın 3. takımı olmasını hatırlatması üzerine Sağlam, deplasmanda 7 karşılaşmada 5 galibiyet 2 beraberlik elde ettiklerini hatırlattı.

Bunun çok önemli bir istatistik olduğuna dikkat çeken Sağlam, şöyle konuştu: "Ligdeki durumuza da çok katkı yapan bir istatistik. Bizim deplasmanda ortaya koyduğumuz bu kaliteye, kendi sahamızda aldığımız beraberlikler nedeniyle puan cetvelinde biraz geri kaldık ama görüyoruz ki biz bu istikrarımızı devam ettirdiğimiz sürece, bundan sonra da ligin zirvesinde kesinlikle yer alacağız. Ama öncelikle deplasmandaki bu karnemizi en azından bu seviyede tutmak ve ürettiğimiz bu değerleri iç sahaya da yansıtıp ligin zirvesinde yer almak istiyoruz."



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,449 µs