En Sıcak Konular

AKP'den sahillerde üye atağı

21 Kasım 2010 12:42 tsi
AK Parti, 12 Eylül referandumunda 'hayır' oylarının yüksek çıktığı sahil bölgelerinde üye atağına geçti.

12 Eylül halk oylamasında sandıktan çıkan yüzde 42 hayır oyu için kapsamlı çalışma başlatan AK Parti, ilk meyveleri almaya başladı. İzmir'de 1183, Antalya'da 416, Uşak'ta 450, Adana'da 556, Mersin'de 600, Manisa'da 471, Tekirdağ'da 760 ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de 61 seçmen yakasına AK Parti rozeti taktı.

4 MİLYON 364 BİN ÜYE

AK Parti'nin 24 Eylül-1 Kasım dönemini kapsayan 35 günlük üye kayıt çalışmasında ise Türkiye genelinde 28 bin 638 yeni üye yazımı gerçekleştirildi. Böylece, toplam 48 milyon seçmenin en az yüzde 10'u partiye üye yapmayı hedefleyen AK Parti üye sayısını da 4 milyon 364 bin 294'e çıkardı. Halen seçmenin yüzde 9.09'unu partiye kaydetmiş olan AK Parti, 21 ilde üye kaydında yüzde 10 barajını aştı. Genel Başkan Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize, nüfusuna göre en çok AK Parti üyesi bulunan il olurken, Rize'yi Ağrı, İstanbul, Erzincan, Iğdır, Adıyaman, Gaziantep Artvin, Giresun, Osmaniye, Bingöl, Bitlis, Batman, Diyarbakır, Ardahan, Malatya, Sakarya, Gümüşhane, Konya, Karabük ve Yozgat izliyor.

BAŞARININ SIRRI : 4429

Teşkilat Başkanı olduktan sonra üye kayıt seferberliği başlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti'nin başarısını ilginç bir rakamla açıkladı. Başarıyı düzenli toplantılar yapıp strateji geliştirerek çalışmaya bağlayan Erdem, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın düzenli olarak her ay mutlaka gerçekleştirdiği Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile belediye başkanlarının da katıldığı il başkanları toplantıları dışında AK Parti teşkilatında da her ay binleri aşan düzenli toplantılar gerçekleştirildiğini anımsattı. Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in sıkı bir şekilde takibini yaptığı toplantılar dizisi ilçelerde başlayıp illerde devam ediyor. 957 ilçede yönetim kurulu her ay dört kez olmak üzere toplam 3828 toplantı yapıyor. Yine haftada bir kez toplanan il yönetim kurulları da ayda 324 toplantı gerçekleştiriyor. İl ve ilçe yönetim kurulları ile belediye başkanlarının da katıldığı il danışma kurulları ise her yapılıyor. Böylece AK Parti teşkilatlarında her ay düzenli olarak gerçekleştirilen rutin toplantı sayısı 4 bin 429'a ulaşıyor.

Okan Haksever-Dünya Bülteni



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,411 µs