En Sıcak Konular

Polat da Arda'dan vazgeçti!

12 Kasım 2010 14:20 tsi
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin efsane golcüsü Engin Verel yazıyor.

İŞTE O YAZI...

Papermoon'da yakası bağrı açık şekilde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte gördüğü futbolcusuna, "Nedir bu halin" diyen başkan, ardından arkadaşlarına dönüp "Görüyorsunuz, işte bu benim başımın belası!" ifadesini kullandı. Diğer söyledikleri bende saklı kalsın! Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın Arda'dan vazgeçtiklerini ima etmesini hatırlayın. Galiba Polat da her geçen gün yıldızından umudunu kesiyor.

Sizlere şimdi aktaracaklarım, Galatasaray'ın Antalyaspor maçını oynadığı gün yaşananlar değildir. O gün Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Papermoon'da futbolcusu Arda ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile karşılaşmıştı. Arda'ya "Takım kampta, sen buradasın" diyerek takılmıştı. Doğru söylüyordu başkan. Madem sakatsın ama takım kaptanısın, Florya'da ol. Akşam maça takım otobüsüyle birlikte gel. Arda hem bunların aksini yapmış hem de maçta arkadaşlarıyla değil, kendisine daha yakın hissettiği 'Behlül' ile başka yerde oturmuştu.

KAPTANLIĞI ALINMIŞTI

Ama dedim ya; şimdi yazacaklarım, o gün yaşananların üzerine tuz-biber olan anlardır!

Trabzonspor maçı öncesi, yani Antalya maçı sonrası... Arda Turan yine Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte İstanbul'un en lüks restoranı Papermoon'dan içeri girer. Yakası bağrı açık, biraz da yorgun bir görüntü veriyordur. O sırada Polat yine oradadır. Yakın arkadaşları ile muhabbet ederken, Arda'yı görünce "Hayrola, nedir bu halin? Dağınık haldesin!" der... Arda işi espriye vurup "Merak etme başkan. Her şey kontrol altında" cevabı verir.

Adnan Polat bir tebessüm atar! Başını masaya çevirir. Bu sırada Arda ve kankası Kıvanç Tatlıtuğ uzaklaşır..
Ve Galatasaray'ın başkanının ağzından şu cümle dökülür: "Görüyorsunuz işte, bu benim başımın belası!" (Diğer söyledikleri bende saklı kalsın)

Daha önce olsa veya bu ifadelere tanık olanlarla konuşmamış olsam, önemsemezdim. Fakat Adnan Polat'ın da artık Arda'dan desteğini çekmek üzere olduğunu düşünüyorum.

Polat'ın, yıllar önce Tugay'dan gece gezmeleri nedeniyle kaptanlığı aldığını hatırlayınca bir de...

Ayrıca, önceki gün gazetemde Florya'da Tugay'ın önerisiyle Emre Çolak'a özel idmanlar yaptırıldığını okudum. Başlık "Hagi yeni Arda'sını buldu" şeklindeydi. Denizli maçında bir asist yapan ve maç sonunda Hagi'nin "Ona güveniyorum" dediği Emre de bunu doğrulayan ifadeler kullandı.

İĞNEYİ KENDİNE BATIRACAKSIN

Demek ki Arda'ya 'kızan' sadece Polat değil. Aman dikkat Arda! O geçtiğin yollardan ben Türkiye'nin 37 yıl önceki şartlarında geçmiştim. Şöyle bir aynaya bak aslanım, kendine gel.

İşin içinden "Yabancılara daha çok tölerans veriliyor" diye çıkmaya çalışma. Artık iğneyi kendine batır. Bu ülke futbolunun sana yeşil sahalarda ihtiyacı var, beyazperdede değil!

bugün



Bu haber 592 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,286 µs