En Sıcak Konular

Vural: 'Krizi iyi yöneten tarzımız var'

11 Kasım 2010 17:12 tsi
İBB-Kasımpaşa maçının ardından her iki takım teknik direktörü de açıklamalarda bulundu...

' Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmadan ders çıkartmaları gerektiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, futbolcuların, yer ve zaman açısından nasıl hareket etmelerini bilmeleri gerektiğini dile getirerek, ''Oyunun başında golü buluyorsun, oyun elinin altında gidiyor, 2., 3. golü kaçırıyorsun. Sonra 40. dakikada futbolun içinde olmaması gereken bir şekilde gol yiyoruz. İkinci yarıda da aynı şekilde hatalar yaptık. Bence olumlu tarafından bakıp, ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Ders niteliğinde bir maç oldu'' ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın kendilerinden daha istekli bir mücadele sergilediğini anlatan Avcı, ''Rakibimiz daha çok istedi ve karşılığında hak ettiği bir galibiyet aldı. Bunun telafisi var, grupta 3 tane daha maç yapacağız. Gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.

VURAL: ''KRİZİ İYİ YÖNETEN BİR TARZIMIZ VAR''

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, farklı bir kadro ile karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, ''Santos dışındaki diğer arkadaşlar hiç oynamamıştı. Lig maçında oynattığımız kadroyu koruyalım diye düşündük. Bu anlamda oyuncularımın Türkiye'nin çok iyi bir takımına karşı böyle bir sonuçla maçı tamamlamaları beni çok mutlu etti. Onlara teşekkür ediyorum. 3-1 çok önemli bir sonuç. Umarım bu sonucun devamını getirip, kupada çeyrek finale kalan takımlardan biri oluruz'' diye konuştu.

Ligde işlerin istedikleri gibi gitmediğini, ancak artık çıkışa geçmeleri gerektiğini dile getiren Vural, ''Krizi iyi yöneten bir tarzımız var. 10 maçta 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik almış bir teknik direktör olarak ben hala buradayım. Yönetim ve Kasımpaşa camiası ile aramda sorun yok. Bana inanılmaz derecede güvenleri var. Bu gidişin düzeleceğine o kadar eminler ki... Dolayısıyla bunun dönmesi lazım, çünkü düştüğümüz yerin daha dibi yok'' ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada takımının iki golünü atan Kasımpaşalı futbolcu Fernando Ramos ise karşılaşmaya iyi başlamadıklarını belirterek, ''Ancak yediğimiz golden sonra toparlandık ve oyunun kontrolü tamamen elimize geçti. Yaptığımız etkili mücadeleyle de kazanmayı bildik'' dedi.



Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,698 µs