En Sıcak Konular

Gizem ile Sinem 10 gün sonra bulundu

8 Kasım 2010 17:19 tsi
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak üzere evden ayrılan ve geri dönmeyen 16 yaşındaki Sinem Özcan ile 13 yaşındaki Gizem Atıcı, 10 gün sonra arkadaşlarının evinde bulundu.

Manavgat'a bağlı Ilıca Beldesi'nde aynı apartmanda oturan Manavgat Şelale Lisesi'nden terk Sinem Özcan ile Mehmet Ali Karamancı İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Gizem Atıcı, geçen 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak için ilçe merkezine gideceklerini söyleyerek evden ayrılmış, ancak geri dönmemişlerdi. 10 gündür kayıp olan Gizem ile Sinem’i bulmak için jandarma ve emniyet güçleri seferber olmuştu.

JANDARMADAN MÜJDELİ HABER

 Kızlarının kaçırıldığından şüphelenen acılı iki aileye, dün gece jandarmadan müjdeli haber geldi. Jandarma ve emniyet güçleri aldıkları istihbarat doğrultusunda Sinem ve Gizem'in, Manavgat'ın Bayır Mahallesi’nde kız arkadaşlarının evinde kaldıklarını saptadı. Dün gece eve giden polis, kızları alarak ailelerine teslim etti.

10 gün boyunca Manavgat’ta sokak sokak elinde kayıp ilanıyla kızını arayan Gizem’in babası Durdu Atıcı, kızına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. 10 gündür yemeden içmeden, uyumadan sağ salim kızlarının dönmesini beklediklerini belirten baba Atıcı, şöyle dedi: “Dün gece saat 24.00 civarında jandarmadan aradılar ve kızlarımızın bulunduğunu haber verdiler. O anda dünyalar benim oldu. Daha sonra kızlarımızı teslim aldık. Kızımın ve arkadaşının sağlık durumu iyi. Manavgat'a geldiklerinde paraları kalmadığı için bir kız arkadaşının evine gitmişler. Korktukları için haber verememişler. Olayla ilgili emniyet güçleri ve jandarmanın soruşturması devam ediyor. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin.” Sinem Özcan'ın ailesi de kızlarının bulunmasından dolayı büyük mutluluk yaşadı.



Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,479 µs