En Sıcak Konular

Onur Öymen, Baykal ile görüştü

5 Kasım 2010 17:52 tsi
CHP Bursa Milletvekili Onur Öymen, İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın oğlunun nikahına katılmak için İzmir'e geldi. Öymen, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı, kaldığı İnciraltı Crowne Plaza Otel'de ziyaret ederek bir süre görüştü.

Otelde gazetecilerin sorularını da cevaplayan Milletvekili Öymen, partide eksen kayması yaşanmadığını belirterek, seçime kısa bir süre kala kurultayın zor olacağını söyledi. Onur Öymen, "Toplanan kurultayın tüzük çerçevesinde ya da seçimli olmasına kendileri karar verecektir." dedi. CHP'de yaşananları değerlendiren Öymen, siyasi partilerin problemlerini medya aracılığıyla konuşmayı doğru bulmadığını belirtti: "CHP'nin içindeki tartışmaların kaynağı yoktur. Başarımız için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Atatürk'ün temel ilkelerine bağlı olan CHP'de bir eksen kayması yoktur. Temel ilkeler doğrultusunda hareket edilirse sorun yoktur."

Kurultaya kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gidileceğini belirten Milletvekili Onur Öymen, "Birleştirici ve bütünleyici olmalıyız. Hiçbir arkadaşımızı feda edemeyiz. Tüm partilileri kucaklayacak bir anlayış içinde olmalıyız." şeklinde konuştu. Kurultayın seçimli ya da tüzük kuralları çerçevesinde olup olmayacağına ilişkin açıklamada da bulunan Öymen, "Seçime az bir zaman kala kurultay yapmak zordur. Kurultayın seçimli ya da tüzük kuralları çerçevesinde gerçekleşmesine kendisi karar verecektir." dedi.

(CİHAN)



Bu haber 671 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,884 µs