En Sıcak Konular

'Arda'nın dilini keserim!'

3 Kasım 2010 08:30 tsi
'İnsan şerefi için yaşar. Bana kimse 'Şerefsiz' diyemez. Onun dilini keserim. Özür dilemeleri için 1 hafta süre verdim, geçti!'

KANALTÜRK yapımları TELEGOL ve SON KALE'nin ünlü yorumcusu Erman Toroğlu, haftalarca konuşulan ve kendisine yöneltilen "şerefsiz" suçlaması için karşı atağa geçti.

Toroğlu, "5 avukatımla birlikte tarihi bir dava açacağız. Avukatlarımı bir araya topladım. Son bir kez daha görüşüp, tarihte ilk kez bir kişi tarafından Galatasaray'a açılacak tazminat davasının ayrıntılarını konuşacağız" şeklinde konuştu.

Toroğlu şunları söyledi: "Galatasaray Kulübü, Arda'nın ağladığı ve 'Şerefsizler var' dediği röportajın ardından, benim ismimi kullanarak açıklama yaptı. Sonra herkes üzerime geldi. Halbuki bahsedilen konuşmayı ben yapmadım ve bu ortaya çıktı. Bir hafta süre verdim, özür dilesinler diye. Ne var ki özür dileyen çıkmadı. Ceza ve tazminat davası açacağım. Arda ve diğer faktörlere ise bakacağız. Avukatlarımdan onay çıkarsa, onlara da dava açabilirim."

ÇAKAR KIZDIRDI

Toroğlu, Milli Takım forması giymiş birisi olduğunu belirterek, "İnsanlar şerefleri için yaşarlar. Beni eleştirebilirler. Ama şerefime laf söyleyenlerin dilini keserim" diye konuştu.

Bu arada Reha Muhtarın sunduğu programın diğer yorumcusu Ahmet Çakar, Toroğlu'nu kızdırdı. Çakar, "Ben olsam dava açmam. Ortada şerefe söylenmiş bir laf yok. Bana göre gereksiz bir dava olur" ifadelerini kullandı. Toroğlu'nun dava açma kararı almasına neden olan olay, 15 gün kadar önce yaşanmıştı. Arda, özel hayatıyla ilgili bazı konuşmaları hedef alıp, "Benim ve kız arkadaşımın bir ailesi var. Ama bu görmezden geliniyor. Konuşmalar çok ağır. Birileri şerefsizlik yapıyor" demişti. Arda isim kullanmamış ama Galatasaray bunun üzerine yaptığı açıklamada, Toroğlu'ndan bahsetmişti. Bir program sonra Toroğlu gerçekleri masaya yatırmış, söz konusu ifadeleri Gökmen Özdenak'ın kullandığı, onun da bilgileri bir gazeteden aldığı ortaya çıkmıştı.

Bugünspor



Bu haber 688 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,698 µs