sert çıktı | " /> sert çıktı | "/>

En Sıcak Konular

Gökçek, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

3 Kasım 2010 08:18 tsi
Gökçek, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı 

Parti grup toplantısında Gökçek'i eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'na, Gökçek'in cevabı sert oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili sözlerini cevaplandırdı. Gökçek, "Seçimler boyunca ortaya attığın iddialarla ilgili niye gidip savcılığa suç duyurusunda bulunmadın? Herkes konuşurken ağzından çıkanı ve haddini bilecek" dedi.

Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Görevi Kötüye Kullanma" suçunu düzenleyen hükmün değiştirilmesi için verilen yasa teklifi ile ilgili partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada kendisine yönelik yaptığı eleştirilere sert karşılık verdi.

Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun, "Rüşvet almak vermek günah diyordun. Neye göre affediyorsun. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın, belediye başkanlığı gidecek, onun telaşına mı kapıldın?" sözlerini eleştirerek şunları kaydetti. "Her zaman söylüyorum. Bu adamcağız hiçbir şeyden anlamıyor, bilgisiz. Daha görevi kötüyle kullanma maddesinin rüşvetle hiçbir ilgisinin olmadığını bilmeyecek derecede bilgisiz. CHP için böylesine bilgisiz bir genel başkan çok ciddi talihsizlik. Şimdi kendisine söyleyeceklerim var. Birincisi görevi kötüye kullanma maddesi torba maddedir. İkincisi, benim görevi kötüye kullanma ile ilgili şu anda tek bir davam yok. Niye belediye başkanlığım elimden gitsin. Dün beni tanımadığını söyleyerek hafıza kaybına uğradığını itiraf eden Kılıçdaroğlu'nun, anlaşılan hafızası halen yerine gelmemiş. Hakkımda açılmamış bir davadan dolayı nasıl belediye başkanlığım elimden gidecek anlamadım. Üçüncüsüne gelince, referandum boyunca Kılıçdaroğlu hakkında onlarca iddiada bulundum ve dedim ki; 'zaman aşımı uygulanmasa şu anda Kılıçdaroğlu ceza evinden dışarıya çıkamaz. İğne ucu kadar kendisine güveniyorsa gelsin televizyonda kendisinin yaptıklarını ve benim yaptıklarımı tartışalım'. Hodri meydan, Öyle çamur atıp kaçmak olmaz."

Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun elindeki belgeleri neden savcılık makamlarına vermediğini sorarak şöyle devam etti. "Sözü özü bir olan insanlar söylediklerinin arkasında dururlar. Niye gidip savcılığa dilekçe vermedin. Bütün bu gerçeklere rağmen bir insanın hala konuşması için biraz utanması gerekir. Bir daha böylesine ağzını açarsan ilk yapacağım iş hakkındaki tüm iddiaları bir sergi haline getirip bütün Anadolu'da dolaştırmak olur. Senin ne olduğunu o zaman çok daha iyi anlarlar. Herkes konuşurken ağzından çıkanı ve haddini bilecek."

cihan



Bu haber 894 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,035 µs