Geçici kısırlaştırma teknolojisi | " /> Geçici kısırlaştırma teknolojisi | "/>

En Sıcak Konular

Geçici kısırlaştırma teknolojisi

2 Kasım 2010 17:42 tsi
Geçici kısırlaştırma teknolojisi Bill Gates gizlice yapılan nanoteknolojik aşıları finanse ediyor!

Bill ve Melinda Gates Vakfı tüm dünyada kitlesel kısırlaştıma ve aşılamak için tasarlanmış teknolojilerin finansmanlarını sağlamakla ün kazanıyor. Yakın zamanda vakıf tarafından finanse edilen bir program erkeğin er bezlerine altı ay boyunca kısırlaştırma sağalayacak şiddetli ultrason patlamaları için kullanılacak bir kısırlaştırma programı. Buna “geçici kısırlaştırma” teknolojisi de denebilir.

Şimdi vakıf cilt yoluyla emilen nanoparçacıklara dayalı“terlemeyle tetiklenen aşı” adında yeni bir programı finanse ediyor. Bu teknoloji “… geliştirilmiş nanoparçacıklar sayesinde aşının vurulması için saç köklerine ve insan teriyle temasının yeterli olacağı” bir yöntem olarak adlandırılabilir.

Bill Gates ailesi bu sözde iyiliği neden yapıyor? Onları kim destekliyor?
Bill Gates kimin taşeronu?
Ayrıntılar için tıklayınız

Araştırmaya hibe edilen para Almanya Enfeksiyon Araştırma Merkezi için çalışan Carlos Alberto Guzman’ın Helmholtz Merkezi’ne, Helmoltz İlaç Araştırmaları Enstitüsü’nden Claus-Michael Lehr ve Steffi Hansen’e verilecek.

Bu enstitülerin ikisi de Gates Vakfı’nın küresel sağlıkta büyük atılımlara ve buluşlara ulaşmayı hedefleyen “Büyük Cüret Keşifleri/Büyük Meydan Okuma Keşifleri” programına dahildir.

… kitle kısırlaştırması ve nanoparçacıklı aşılar gizlice, hiç haberiniz olmadan da uygulanabilir, anlamına geliyor. Bu nanoparacıklar örneğin havaalanı güvenlik kontrolü noktasından geçen herkese sprey sıkılarak kullanılabilir; ofis binalarının veya okulların havalandırma sistemleriyle kitlelere uygulanabilir. Aşılandığınızdan haberiniz bile olmaz.

Bu teknoloji potansiyel olarak sağlık hürriyetiniz için büyük tehlikedir. Bunu kullanarak devletler veya ilaç şirketleri (günümüzde ikisi de aynı şeydir) “güneş kremi” adı altında cilt kremi aşıları üretebilir. Cildinize sürdüğünüzde aslında vücudunuza yabancı DNA’lar veren, cilt tabakasının altına geçen ve orada çalışan nanoparacıklar ile kendinizi aşılıyor olacaksınız.

Gizli Kitle İlaçlarının Tarihi

Peki neden devlet, insanları izinleri ve haberleri olmadan aşılasın ki diye soruyor olabilirsiniz?

Bunu zaten suların floridlenmesiyle yapıyorlar. Florid bir ilaçtır ve dünyada yerel ve merkezi yönetimler şebeke sularını insanların ihtiyacı olsa da olmasa da – ellerinde hiçbir tıbbi tanı ve reçete yokken florid ilacını insanlara vermek için kullanıyorlar.

Böylece eğer devlet su kaynaklarının floridlenmesiyle halkına zaten gizli ilaçlama yapıyorsa aynı kanallarla bir adım ileri giderek insanlara, binalardaki havalandırma sistemlerinden kitlesel aşılamaya neden geçmesinler. Bill Gates’e bu yayılması istenilen teknolojiyi finanse ettiği için teşekkür etmemiz gerekiyor.

Gerçekten Bu “Küresel Sağlık İçin Büyük Bir Atılım” mı?

Eğer insanlara haberleri olmadan ilaçlar ve aşılar veren gizli tıbba güveniyorsanız o halde bu büyük bir atılım. Batı tıbbı akılcı insanlara karşı çok saldırgandır. Hatta bunu ulu orta da yapabilirler. Halkın bu ilaçları yutmaya zorlamak için su kaynaklarının gizlice kirletme yoluna başvurmasının sebebi de budur.

Florid ve Gizli İlaçlar

Bu arada Florid’in bir ilaç olmadığını savunanlara şunu hatırlatmalıyız. Amerika Gıda ve İlaç Dairesi FDA’nın tanımına göre insan vücudunda biyolojik etkilere sahip kimyasal maddeler bir ilaçtır. Bu yüzden florid de bir ilaçtır.

Dahası florid FDA’ya göre onu yutarak “diş çürüklerini önlendiği” gibi garip iddialarla yapılan reklamlar bunu “onaylanmamış bir ilaç” yapıyor. Yani bu onaylanmamış ilaç su kaynaklarına nasıl olur da eklenebilir ve florid eksikliğine dair tek bir tanı veya hehangi bir doktordan tek bir reçete olmadan milyonlarca kişiyi nasıl olur da bu ilacı almaya zorlayabilirsiniz?

Bu batı tıbbının hiçbir kural, yasa veya engel tanıması gerekmediğini düşünen son derece kibirli oluşundandır. Bu, sizin izniniz olmadan su kaynaklarına katılan ve boğazınızdan geçen “kabadayı” tıp sistemidir. Yani aşıda durumun değişik olacağını neden düşünelim ki? Eğer hakim tıp görüşü her kişiyi haberleri olmadan aşılamanın bir yolunu bulabilirse, hiç şüpheniz olmasın, bu yolu kullannır.

Ve böyle bir çaba şüphesiz Bill Gates tarafından sürekli olarak mali destek bulacaktır.

Kaynak: www.helalvetemiz.com



Bu haber 1,391 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    18,592 µs