En Sıcak Konular

SP'li Karamollaoğlu: Seçime giden üç iddialı partiden biriyiz

1 Kasım 2010 11:04 tsi
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu Haziran ayında yapılacak seçimlere 3 partinin iddialı olarak hazırlandığını bunlardan birinin de kendi partileri olduğunu söyledi.

Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıya SP Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit'in yanı sıra Nevşehir, Avanos, Çardak, Güvercinlik ve Nar Belde Teşkilatlarının temsilcileri de katıldı.

SP Nevşehir Teşkilatı'nın yeni çalışma programlarını belirlemek ve seçim startını vermek üzere Nevşehir'e gelen Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, önümüzdeki seçimlere 3 partinin ciddi bir şekilde hazırlandığını, bu partilerin CHP, AK Parti ve SP olduğunu bildirdi.

Karamollaoğlu toplantının basına açık kısmında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü ve milli gelirdeki artışın halka adil olarak yansımadığını savundu. AK Parti Hükümeti döneminde sigortacılıktan haberleşmeye kadar bütün stratejik tesislerin satıldığını öne süren Karamollaoğlu, "Türkiye'de hayvancılığı sekiz sene içerisinde tamamen öldürdüler. Bu hale getirenler istifa etmeliler. Siyasi iktidar her alanda birçok hata yapıyor; fakat sürekli üstü kapatılıyor. Bahsettiğim hataların hiçbirisi üstü kapatılacak sorunlar değil." dedi.

Haziran ayında yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Karamollaoğlu, "Önümüzdeki seçime 3 parti ciddi manada gidiyor. Bunlardan birincisi Cumhuriyet Halk Partisi. CHP, kendi içerisinde çelişerek iktidarın alternatifi olmaktan uzaklaşıyor. Tahminim önümüzdeki seçimlerde ancak yüzde 20 oy alır." diye konuştu.

Karamollaoğlu şöyle devam etti: "İkincisi Adalet ve Kalkındırma Partisi'dir. O da geçtiğimiz sekiz yılda attığı adımlarla Türkiye'nin sorunlarını çözemedi ve halkın güvenini yitirdi. Her geçen gün oy kaybediyor. Üçüncü parti ise Saadet Partisi'dir. SP, iktidarın en iddialı partisi olarak seçime gidiyor. Biz seçime giden 60 partiden biri değiliz. İktidarın en güçlü alternatifi olan ve genel seçimde hükümeti kurma görevini alacak partiyiz."

İstişare toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

cihan



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,414 µs