En Sıcak Konular

Ancak hainlere öldüğünde kınarlar!

0 0 0000 00:00 tsi
Ancak hainlere öldüğünde kınarlar! Şehit cenazesine katılan Tuğgeneral Karaduman, ABD, Fransa, İngiltere ve AB Parlamentosu'na ağır eleştirilerde bulundu... Karaduman "Onlar, ancak hainler öldüğü zaman kınarlar" dedi. İşte o konuşma!


Şehit cenazesinde konuşan Tuğgeneral Karaduman, "Bugün ABD Senatosu, Fransız Meclisi, İngiliz Lordlar Kamarası, Brüksel AB Parlamentosu, Ermenistan seni katledenleri kınamadı. Onlar, ancak hainler öldüğü zaman kınar" dedi.

BİTLİS’te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kaşif Arslan’ın (31) Samsun Havza’daki cenaze töreninde Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Dursun Ali Karaduman, ABD ve AB ülkeleri ile Ermenistan’a sert çıktı. Arslan’ın cenazesi, evinde helallik alındıktan sonra Türk bayrağı ile donatılan cadde ve sokaklardan geçirilerek Mehmetçik Meydanı’na getirildi.

Yol boyunca 5 bin kişi, ’Apo’ya idam’, ’Kahrolsun PKK’, ’Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı. Şehidin eşi Hale Arslan, 1.5 yaşındaki oğlu Efe’yi şehit eşinin tabutunun üzerine koyup, "Kaşif, oğlun da senin gibi kahraman olacak" dedi. Şehidin İstanbul’da Jandarma Üsteğmen olarak görev yapan ağabeyi Erhan Arslan da kardeşinin kanının yerde kalmayacağını söyledi. Törende İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun başsağlığı telgrafı okununca yuhalandı.

Törende konuşan Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Dursun Ali Karaduman, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde, dış mihraklar ve onların içerideki uzantıları tarafından oynanan oyunun herkes tarafından bilindiğini söyledi ve şöyle devam etti: "Bu oyunu planlayanlar ve onların maşaları iyi bilmelidirler ki; Türkiye Cumhuriyeti devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Mücadelemiz tek bir terörist bile kalmayana kadar sürecek. Bugün ABD Senatosu, Fransız Meclisi, İngiliz Lordlar Kamarası, Brüksel AB Parlamentosu, Ermenistan seni katledenleri kınamadı. Olmadı, olmasın. Onlar, ancak hainler öldüğü zaman kınar, seslerini yükseltirler. Kutsal kanlarıyla sulayarak, yaşadığımız coğrafyayı vatan yapan ve bize emanet eden ölümsüz kahramanlar; ben buradan sizin adınıza tüm hainleri ve destekleyicilerini kınıyorum."

Kılınan namazından sonra şehit Kaşif Arslan, Havza Mezarlığı’ndaki Şehitlik’te toprağa verildi.

Bingöl’de şehit olan piyade onbaşılar Ramazan Özen Adıyaman’da 10 bin kişinin katıldığı törenle, Miktat Sümer ise Gölbaşı İlçesi’nde Merkez Camisi’nde kılınan namazdan sonra Gedikli köyünde toprağa verildi.

Sabah



Bu haber 347 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,830 µs