En Sıcak Konular

İçişleri Bakanı Atalay şehit yakınlarına seslendi

1 Eylül 2010 22:15 tsi
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, bakanlık tarafından kurulan Şehit Aileleri ve Görev Malulleri İlişkiler Şube Müdürlüğü ile şehit yakınlarının her türlü sorunlarının çözümünü sağlayacaklarını bildirdi.

Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmayı bir borç bildiklerini kaydeden Atalay, "Şehit ve gaziler takip bürosu olarak hem Bakanlığımızda hem Emniyet teşkilatımızda hem de illerimizde bu görevimizi yürütüyoruz. Bu ifade ettiğimiz şube müdürlüğümüz sizin her sorunuzda yanınızda yakınınızda olmak içindir." dedi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay şehit ve gazi yakınlarıyla iftarda bir araya geldi. Polis evi'nde gerçekleştirilen iftara Bakan Atalay'ın yanı sıra, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, şube müdürleri ve şehit yakınları katıldı. İftarda bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Atalay, şehit yakınlarıyla ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini kaydederek şehit ailelerimizin emanetlerine sahip çıkmayı borç bildiklerini aktardı. Atalay şöyle konuştu: "Biliyorsunuz Emniyet Teşkilatımız bünyesinde Şehit Aileleri ve Görev Maluller İlişkiler Şube Müdürlüğü'nü kurduk ve bütün vilayetlerde, valiliklerimizde de bunun temsilcilikleri var. Şu an da Bakanlığımızda İller İdaresi Genel Müdürlüğümüz bünyesinde sadece şehitlerimizin yakınlarının sorunlarıyla ilgilenen bir daire Başkanlığı kurduk. Bu da çok yeni bir gelişmedir. Şehit ve gaziler takip bürosu olarak hem Bakanlığımızda hem Emniyet teşkilatımızda hem de illerimizde bu görevimizi yürütüyoruz. Bu ifade ettiğimiz şube müdürlüğümüz sizin her sorunuzda yanınızda yakınınızda olmak içindir."

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle şehit yakınları ve çocuklarının ihtiyaçlarının karşılanması için de tüm valiliklere genelge gönderdiklerini bildiren Atalay şöyle devam etti: "Bu yaklaşan bayram sürecinde şehit ailelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması, çocuklarının bu yaklaşan eğitim yılında ihtiyaçlarının karşılanması için de bütün valiliklerimize genelge gönderdim. Şehitlerimizin bizlere emanet olan çocuklarının eğitimi doğrusu çok önemlidir."
 
cihan



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,668 µs