En Sıcak Konular

Putin: Rusya'yı yönettiğim iddiaları saçmalık

31 Ağustos 2010 14:25 tsi
Putin: Rusya'yı yönettiğim iddiaları saçmalık Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Rusya'yı yönettiği ile ilgili iddiaların "tam bir saçmalık" olduğunu söyledi.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Rusya'yı yönettiği ile ilgili iddiaların "tam bir saçmalık" olduğunu ve dış politikadan fazlası ile sıkıldığını söyledi.

Putin, Habarovski-Çita otobanının yeni yapılan 2 bin kilometrelik kısmında, parlak sarı renkli Lada-Kalina model araçla deneme sürüşü sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ülkenin iç politikası ile ilgili konulara yoğunlaştığını ifade eden Rusya Başbakanı, "Dış politikadan sıkıldım. Bir ülkenin iç politikası güçlü olursa, dış politika da güçlü olur" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev'in görevini güzel bir şekilde yerine getirdiğini ifade eden Putin, "Korku ve endişe duyulacak bir durum görmüyorum. Devlet başkanı herşeyi kaliteli ve bilinçli bir şekilde yapıyor. Dış politika ile ilgili tüm konularda kendisi karar veriyor. Kendisini arayabilirim, o da beni arayabilir ve bir fikir birliği oluşur" diye konuştu. Putin, Medvedev'le çok sık görüştüklerini de hatırlattı.

Anket sonuçlarına göre ülke genelinde görülen yangınlardan sonra Putin'in desteği bir miktar düşse de, halk Rusya Başbakanı'nı hala en popüler politikacı olarak görüyor. Halkın büyük bir kısmı da ülkeyi Devlet Başkanı Medvedev yerine Putin'in yönettiğine inanıyor.

2008'de kurulan kabinede herhangi bir değişiklik olup olmayacağı ile ilgili soruyu yanıtlayan Putin, "Hükümet üyelerinde değişiklik mümkün. Ancak sınırlı ve dikkatli bir şekilde olmalı" değerlendirmesinde bulundu.

Rusya Başbakanı Putin'in kullandığı Lada marka aracın arıza yaptığı da gelen iddialar arasında. Putin son olarak aracın üzerine imzasını atmayı da unutmadı.

 

 



Bu haber 860 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,240 µs