En Sıcak Konular

DP'nin eski GİK üyelerinden Cindoruk'a suçlama

31 Ağustos 2010 13:44 tsi
Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un, partiyi gerçek misyonundan uzaklaştırıp kendisini CHP listesinden milletvekili seçtirmek istediği iddia edildi.

Parti genel başkanlığından ihraç edilen Süleyman Soylu dönemindeki Genel Başkan yardımcılarından Nevzat Ceylan başkanlığında bir araya gelen 9 GİK üyesi, Palan Otel'de ortak basın açıklaması yaptı. Ceylan, Süleyman Soylu'nun partiden ihraç edilmesinin DP misyonuna ihanet olduğunu söyledi. Hüsamettin Cindoruk'un DP'yi misyonundan uzaklaştırıp, bitirme noktasına getirdiğine dikkat çeken Ceylan, "Bu partiyi misyonundan uzaklaştıran ve bitirme noktasına getiren Cindoruk ve kadrosunun tek hedefi kendilerini CHP listelerinden milletvekili yaptırmak ve parti mal varlığını satarak saltanatlarını sürdürmektir. Şu da bilinmelidir ki bugün Süleyman Soylu'yu ihraç etme cüretini gösteren zihniyet, 13 Eylül'den itibaren tasviye olacaktır." dedi.


CİNDORUK 28 ŞUBAT'TA TAŞERONLUK YAPTI

28 Şubat sürecinde Hüsamettin Cindoruk'un taşeronluk yaptığını, aynı şekilde referandumda anayasa değişikliğine 'hayır' diyerek partiyi halktan ve misyonundan kopartmak istediğini ileri süren Ceylan, "Endişemiz 367 dayatmasında olduğu gibi bu yönetimin eliyle yapılacak hatalarla Demokrat Parti'yi tamamen ortadan kalkmasına sebep olunmasıdır. Demokrat Parti'ye yakışan ve onu tekrar halkla buluşturacak tek yol, geçmişte olduğu gibi daha çok demokrasi istemek, daha çok demokrasi ve darbe anayasasının değiştirilmesine bayraktarlık yapmak olacaktır. Ama Cindoruk bunu yapmayarak, tıpkı 28 Şubat'ta taşeronluk yaptığı gibi bugün de anayasa değişikliği paketi referandumunda 'hayır' diyerek partiyi halktan ve misyonundan koparmak için adeta görevli gibi hareket etmektedir," diye konuştu.
 
cihan

 



Bu haber 472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,080 µs