En Sıcak Konular

MHP'li Şandır'dan CHP'ye şok soru

27 Ağustos 2010 13:16 tsi
Kılıçdaroğlu'nun genel af önerisi MHP yöneticilerini şoke etti. Mehmet Şandır'ın mektup sorusu ana muhalefeti kızdıracak.

MHP yönetimi genel af önerisini ortaya atan Kılıçdaroğlu'nu affetmiyor. Hayır ittifakını sarsan iki parti arasındaki tartışmaya MHP'li Şandır'ın mektup iddiası eklendi.

Habur'dan gelen PKK'lıların getirdiği mektupta yer alan şartlardan birinin af olduğunu söyleyen Şandır, mektubun CHP'ye gidip gitmediğini sordu. 

Tv8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın sunduğu, Erkan Tan ile Başkent’ten programa konuk olan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır ilginç bir görüş ortaya attı.

KILIÇDAROĞLU GAFLET İÇİNDE

Şandır'a göre Kılıçdaroğlu gaflet içinde.. Hatta şok olduklarını sözlerine ekliyor. Eleştiriler bununla sınırlı değil tabii ki.. Eleştiri oklarını bu kez iktidara değil CHP liderine yöneltiyor:

"Yani hayır oyu verilirse genel af gelecek. Eğer ‘hayır’ın gerekçesi olarak genel af deniliyorsa bu bir gaflettir, hayır diyenlere haksızlıktır."

PKK MEKTUBU CHP'YE Mİ GİTTİ?

Şandır'ın asıl bombası PKK'nın Habur karşılamasında getirdiği 4 mektupla ilgili olanıydı. Genel affın PKK'nın talebi olduğunu savunan Şandır Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Af tartışmasından yola çıkan Şandır, CHP'yi kızdıracak şu soruyu sordu:

"AK Parti, PKK ile pazarlık yapıyor. Habur’dan girişlerinde 4 mektup getirdiler. O mektuplarda genel af, Kürt kimliğinin Anayasa’da tanınması, Öcalan’ın serbest bırakılması ve Kürt açılımının önünün açılması isteniyordu. Mektuplardan biri CHP’ye mi gitti? CHP bir yerlerde söz mü verdi?"

GÖKÇEK KİRLİ ADAMDIR

"Türkeş yaşasaydı evet diyecekti" diyen Gökçek te Şandır'ın hedefindeydi. Ağır sözlerle yüklenenen Şandır, Gökçek'e "Melih Gökçek kirli bir adamdır. Ülkücülerin ve rahmetli Türkeş’in adını kirli ağzına almasın. Onun haddi değil. Onunla hesabımızı hem yargıda, hem öbür dünyada göreceğiz. Gitsin kendi çöplüğünde oynasın.” diye cevap verdi.

internet haber



Bu haber 652 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,904 µs